EMIL ROSI CHAIR - natur læderryg, sort skindsæde og hvidt stel uden armlæn

Designet af Serener for Functionals
Ryg og sæde
Vælg stel
DKK 8.600,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Varenr.:
8713147980792
Kombination

Hvidt aluminium stel
Natur læderryg
Sort lædersæde

Steltype

Uden armlæn

Størrelse

Siddehøjde: 45 cm
Højde: 84 cm
Bredde: 60 cm
Dybde: 45 cm

Med en smagfuld kombinationen af kraftigt læder, egetræ og pulverlakeret aluminium har Christoph Seyferth aka Serener og Functionals skabt en spændende stol, der med passion for design, høj komfort, gode materialer og høj kvalitet skiller sig ud fra mængden. Vælg mellem tre kombinationer, og om I vil have stolen med eller uden armlæn og/eller sædepolstring i kvalitets-læder.

Emil Rosi stolen er gennemtænkt i alle detaljer. Ryg og armlæn i 5 mm tykt læder er håndsyet fast i et ekstra stykke læder, som efterfølgende ombukkes til et rør, der via en slids passer ind i stolens stel. Enkelt, dekorativt og meget holdbart. Den specielle konstruktion er også et stort plus for komforten. Den store buede læderryg smyger sig nemlig omkring brugeren og giver en fantastisk behagelig støtte.

Det 5 mm tykke kvalitetslæder kommer fra fritgående kvæg i det sydlige Tyskland. Efter garvningen er læderet indfarvet med metalfrie pigmenter. Sådan som det bør sig når man producerer med samvittighed.

Naturlæderet patinerer som alt andet kvalitetslæder smukt med tiden. Bemærk derfor også at især den naturfarvede med tiden ændrer karakter og bliver en del mørkere.