Grape Cozy kontor telefonboks
Brands » Grape »

Grape Cozy kontor telefonboks

Designet af Christian Nygaard for Grape
DKK 85.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 6 til 8 uger
Varenr.:
GR-COZY-1M2
Farver og materialer

Sider og loft er bygget op som en sandwich bestående af 50 mm spagnumbrun naturkork udvendigt, kerne i 24 mm FSC certificeret krydsfinerfiner og indvendigt 24 mm grå akustisk filt. Karmene er fremstillet i 8 mm massiv sort pulverlakeret stål, bordpladen er i sort pulverlakeret aluminium, dør og bagvæg er i hærdet sikkerhedslamineret lydglas. Gulvet er Forbo Marmoleum® Concrete black hole linoleum på MDF. Bagvæg i 32 farver filt kan tilkøbes på forspørgsel.

Specifikationer

Højde indv/udv: 200/221 cm
Bredde indv/udv: 100/120 cm
Dybde indv/udv: 83/92 cm
Vægt: 345 kg
Udluftning: 24 liter/sek
Lydisolering: Omkring 30 dB*

*Døren er altid laveste fællesnævner i forhold til lydisoleringen af kvalitets-telefonbokse. Grape Cozy er med hærdet 28 dB lyd-glas. Så når brugeren taler direkte ind i glasset dæmpes talen med 28 dB (begge veje). Ved korrekt brug af telefonboksen tales der ind i side-væggen med en noget højere lydisolering (også noget over de 30 dB som vi tit møder som et krav).

Se telefonboksen med AR (Argumented Reality)

Hvis du er på denne side med din iPhone eller iPad, vil du se en boks i en cirkel i billedede nr. 2 på denne side. Når symbolet er vist, kan du klikke på billedet og på din skærm placere telefonboksen i jeres indretning.

En telefonboks er et stort møbel at placere i et kontor. Derfor mener vi hos Grape, at det en fordel, når telefonbokse rent visuelt ikke støjer alt for meget. Grape Cozy er med sine lækre organiske materialer i afdæmpede farver samt et design klinisk renset for overflødige detaljer vores bud på telefonboksen, der bidrager med god stil til indretningen.

Klik på billedet herover på din iPhone eller iPad og placer Grape Cozy i jeres indretning med AR.


God akustik fra inderst til yderst

Grape Cozy er lydisoleret så samtaler i telefonboksen ikke forstyrrer omgivelserne og omvendt. Hertil kommer, at Grape Cozy er beklædt med bæredygtige lyd-absorberende materialer, der giver god taleforståelighed inde som ude. Indvendigt er sider og loft således i 24 mm akustisk filt og udvendigt bidrager 50 mm naturkork til omgivelsernes akustik.


Bordpladen, der er bukket i ét stykke laserskåret aluminum, deler formsprog og overfladens finstruktur med telefonboksens sorte stål-rammer.


Duften af kork

De spagnumbrune korkplader på ydersiden af Grape Cozy fremstilles ved at et groft granulat af korkegens bark presses og koges med 350 grader varm vanddamp. En behandling der frigør korkens egen bindemiddel (resin) og gør den til en homogen klods, der efterfølgende skæres i skiver. Processen tilfører en behagelig brændt duft og er med til at give korken den lækre mørke glød. Ligesom den skønne duft af ny bil af-dufter korken dog med tiden.


Grape Cozy kontor telefonboks er med Knud Holschers d line dørhank i sort syrefast rustfrit stål. Den lækre sorte finish, der matcher de øvrige beslag, er opnået med en langtidsholdbar PVD charcoal behandling.


Telefonboks med gennemtænkt ergonomi

Da vi designede Grape Cozy trak vi på erfaringer fra de mange kontorindretninger, vi har været involveret i siden 2005. Derfor blev der også lagt vægt på ergonomien, da vi gav bordpladen god plads til en 15" laptop med skærmen vippet tilbage. Bordpladen kan tilsvarende skrues op på væggen præcist i den højde, der passer jer.Derfor er telefonboksen til kontoret en rigtig god ide

De åbne kontorer - hvor alle kan følge med i alle samtaler - går hårdt ud over produktivitet og trivsel*. Derfor er det nødvendigt, at virksomheder med åbne kontorer er på forkant med de akustiske udfordringer. En kontor telefonboks er helt perfekt, når du ikke vil distrahere de andre i kontoret med din telefonsamtale og omvendt. Til stor gavn for både produktivitet og trivsel.

* Mere end 50% har svært ved at koncentrere sig i åbne kontorer (Sydney universitet), du er sandsynligvis 15% mindre produktiv i det åbne kontor (BBC Capital) og åbne kontorer giver 12% højere risiko for sygefravær (Norges arbejdsmiljøinstitut).Så bæredygtig er Grape Cozy telefonboks

En vigtig bestanddel i Grape Cozy telefonboks er naturkorken. Og da den høstes ved, at barken hvert niende år skrælles af korkegen uden fældning, forbliver korkplantagen en kæmpe lunge, der hvert år optager i millioner af tons CO2 og derved gør korkproduktionen CO2 negativ.

Korken til Grape Cozy telefonboks er fra det yderste lag af korkegens bark. Granulatet af barken presses hårdt sammen under tilførsel af 350 grader vanddamp. En proces, der får korken til at frigive dens eget bindemiddel og omdanner korkgranulatet til en homogen klods, der efterfølgende skæres i skiver. Derfor er den spagnumbrune kork også et 100% rent og genbrugeligt naturprodukt.

Den akustiske cradle-to-cradle certificeret filt på indersiden af telefonboksen er fremstillet med mindst 60% post-consumer plastikflasker. Faktisk indgår der mindst 475 bortkastede plastikflasker i en Grape Cozy telefonboks.

Kernematerialet i vægge og lofter er FSC certificeret krydsfiner.

En sidste bestandel af kontor-telefonboksen er ståldelene. Dem får vi fremstillet i Danmark under de strengeste miljømæssige krav. Og da stål er 100% genbrugeligt minimeres spild i produktionen og igen ved bortskaffelsen om mange år.