LIGHTING PAD LOUNGE VARIO - palisander / hvid

Developed by Nimbus Group Stuttgart
Vælg konfiguration
Vælg farve
DKK 23.200,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Læg i kurv
kolli af 1 stk
Varenr.:
560-664
Farve og materiale

Overside: Palisander finer
Underside: Hvid akustisk filt

Specifikationer

Variabelt nedhæng: 50-200 cm
Diameter: 696 mm
Tykkelse: 47 mm
Vægt: 9,6 kg
Direkte lys: 1700 lumen
Inddirekte lys: 1800 lumen
Dæmp: 0-100%
Tunable white: 2700-4000K
Farvegengivelse: CRI 90
Wattage: 54W

Føl, fornem og hør forskellen. Lighting Pad Lounge udvisker grænsen mellem lys og indretning. En pendel der på en og samme tid er et møbel, en højteknologisk lampe og en akustisk absorbent. En 3-i-en løsning på den mest eksklusive måde.

Hellere nærværende end kompliceret

En intelligent sensor giver en verden af muligheder. Tænd/sluk og styr lysets farvetemperatur og styrke med håndbevægelser. Har du valgt Vario udgaven, kan lampens højde også justeres enkelt med manuel betjening. Ukompliceret og intuitivt. Elsker du at komplicere tingene, er der også mulighed for styring med fjernbetjening, trådløst tryk på væggen og naturligvis med en App.

To sider af samme sag - af principielle årsager

Lighting Pad Lounge kombinerer modsat rettede par af aspekter i en perfekt og harmonisk balance. Akustik og lys, kurvede og lineære former, hårde og bløde materialer, silkebløde og grove overflader samt det gode håndværk og digitale fremtidsvisioner. Alt dette gør Lighting Pad Lounge til et klassisk element til jeres indretning.

Tunable white og dæmpbar

Afhængt af humør og behov kan Lighting Pad Lounge levere lyset til lejligheden. Fra det helt klare lys (4000K) til det varme og stemningsfulde (2700k). Og som en ekstra dimension kan lysstyrken dæmpes fra et output på 3500 lumen til det rene ingenting. Og uanset hvordan du indstiller lampen er farvegengivelsen altid perfekt (CRI 90+).

Lighting Pad Lounge microsite ...