ZERO ROUND Ø74 cm med ekstern driver i canopy, bronze finish aluminium, 2700K

Designed by Enzo Panzeri
Vælg størrelse
Vælg farve
DKK 8.870,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 5 uger
Læg i kurv
kolli af 1 stk
Varenr.:
M03317.075.0510.CA
Farve og materiale

Ring i ekstruderet aluminium med bronze finish
Canopy* i pulverlakeret stål med bronze finish

Specifikationer

Diameter pendel: 74 cm
Højde pendel: 3 cm
Diameter canopy: 20,6 cm
Højde canopy: 4,1 cm
LED: 34W, 2700K, Ra>90, flux 3059lm
Driver: DALI / PUSH DIM

* Canopy'en er den lille runde skål som skrues på loftet ved siden af lampen. Strømmen fra loft- eller vægudtag omformes i den indbyggede driver til de 24V, som lampen skal bruge. Samtidigt er driveren med DALI / PUSH DIM. Derfor er den er også dæmpbar. PUSH DIM kræver fast fase.

Flere af billederne illustrerer hvordan det er muligt at kombinere flere lamper i samme ophængning. Kontakt os for mere information herom.

Zero er en moderne familie af pendler og væglamper fra italienske Panzeri. Den første lampe i serien var den lige Zero væglampe. Siden hen, da de cirkelformede lamper med rette blev populære i alle typer indretninger, introducerede Panzeri den cirkelformede pendel Zero Round. Det minimalistiske design med det indvendige LED lys giver Zero Round og dens store familie en utrolig fin lethed og spredning af lyset samt i tilgift nogle fine dekorative skyggeeffekter. Find resten af serien under relaterede produkter nederst på siden.

Zero Round er med sit fine slanke profil den letteste af Panzeris cirkelformede pendler. Brug vælgerne til at finde jeres favoritter blandt tre størrelser, fem farver og to farvetemperaturer på lyset. Og spørg endelig efter mere information om de andre ophængningsmuligheder som ses her på siden.