• Borde og bænke, der vrider sig!

Borde og bænke, der vrider sig!

For nogle få måneder siden introducerede vi Functionals. Det første produkt fra den hollandske producent, som vi satte fokus på, var den nye og unikke Emil Rosi chair. Denne gang retter vi spotlyset mod en teknisk detalje, der var en afgørende faktor for, at vi faldt for Functionals og deres måde at tænke på.

The devil is in the detail

Functionals tilbyder en serie af borde, der grundet en intelligent konstruktion automagisk tilpasser sig skæve underlag og giver imponerende stabilitet. Det kan være butikkens epoxygulv, det skæve gulv i en ældre kontorbygning eller fortovspladsen foran cafeen. Konstruktionen gør op med de uholdbare foldede ølbrikker og sikrer stabile borde, der aldrig vipper.

Se en video af den enkle og geniale designidé bag >

Fordi det er så simpelt, har “teknologien” ikke et navn, så vi overvejer at kalde det Auto Justerende Stabilitet eller AntiVip - måske du har et endnu bedre bud?

LLOYD TABLE og LLOYD TABLE OUTDOOR

Produktserien med det geniale princip tager udgangspunkt i det industrielle Lloyd stålbord designet af Christoph Seyferth til Lloyd-hotellet i Amsterdam.

Bordet fås i standardstørrelser op til 280 cm eller i specialstørrelse efter ordre. Højden er almindelig siddehøjde, men bordet fås også som højbord og som et lavere loungebord. Farvepaletten er afdæmpet og stilsikker med flotte pulverlakeringer. Og der findes en variant, der med en særlig legering kan tåle at stå ude.

Lloyd table

Lloyd table outdoor

Lloyd high table

Lloyd low table

LLOYD BENCH og LLOYD BENCH OUTDOOR

Bestillingen fra Lloyd-hotellet gik faktisk på et bord/bænkesæt. Så Lloyd bench fører naturligvis stilen videre og har endda samme antivippe konstruktion.

Selvom det oprindeligt var tænkt som et sæt, kan Lloyd borde og bænke naturligvis stå på egne ben og har ved mange lejligheder vist sig oplagte til at indgå i flotte og funktionelle indretninger med andre møbler.

Loyd bench og Lloyd bench outdoor

T-TABLE og T-TABLE OUTDOOR

Det samme geniale design går igen i T-table cafebordet på 70x70 cm – et bord, som altså giver dødsstødet til vippende cafeborde, spildte cocktails og dårlige kundeoplevelser. T-table fås p.t. i denne ene udvalgte størrelse, som nærmest er standardstørrelsen for cafeer og derfor netop målrettet dette marked. T-table fås selvfølgelig i den fulde farvepalet og med udendørs varianten optimeret til at klare vind og vejr.

T-table og T-table outdoor

Kom og se - og sid!

For at gøre det muligt at opleve både design og den høje produktionskvalitet har vi taget en håndfuld produkter fra Functionals hjem i vores studie på Rentemestervej. Dem viser vi meget gerne frem. Så du er særdeles velkommen til at kigge forbi og sidde ved et Lloyd bord, ligge på en Lloyd bænk og selvfølgelig også opleve de andre attraktive produkter fra Functionals samt molo, Impact by Grape og Rosso.

Vi byder altid velkommen med kvalitetskaffe, og du kan komme selv eller tage en kollega eller kunde med. Ring først, så vi er sikre på, at vi er hjemme: Fang Frank på telefon 4042 1440 for at aftale et tidspunkt.

Arkitekter elsker Functionals’ Download Zone

Vi ved, at det er afgørende med brugbare billeder, tegninger og andre relevante specifikationsdokumenter. Så er du arkitekt eller indretningsarkitekt, vil du finde Download Zonen på Functionals’ hjemmeside både velfungerende og velforsynet:

Functionals' Download Zone

Download den danske prisliste

Skal du bruge kataloger?

Vil du have et dansk papirkatalog til dig selv - og måske nogle stykker til kunder - så svar denne mail med hvor mange, du skal bruge, og hvor vi skal skibe dem hen, så sender vi.

Vi håber, du fandt ovenstående interessant og har fået lyst til at bruge af det, du har set, i en indretning - nu eller i fremtiden.

Med venlig hilsen

Team Grape