Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme

Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme

FraDKK Call ekskl. moms

Når åbne indretninger deles med akustiske skærmvægge og bordskærme, sker der to gode ting med rum-akustikken. For det første reduceres den efterklang og støj, der gør fx åbne kontorer til et inferno af støj. For det andet reduceres taleforståeligheden, så alle ikke bliver tvangsindlagte til at følge med i alle samtaler. Derfor er en god opdeling med skærmvægge og bordskærme ofte godt for både produktivitet og trivsel.

Rays lofthængt skærmvæg

Impact Acoustic® lofthængte skærmvægge

En god og stilren vej til afskærmning er de lofthængte skærmvægge fra Impact Acoustic®. Fordelene ved lofthængte skærme er, at de er visuelt enkle og æstetisk lette. Desuden giver de også bedre plads til rengøringen. Ulempen ved de fastmonterede skærme er, at de ikke er helt så fleksible som fritstående skærmvægge. Impact Acoustic® akustiskvægge fås i alle 28 Archisonic® farver.

Bubbles skærmvæg - Winter Sky
Forest skærmvæg - Grove
Illum skærmvæg - Slate
Linea skærmvæg - Midtnight
Matrix skærmvæg - Raven
Tubnica skærmvæg - Sunshine
Web skærmvæg - Terracotta
Gradient skærmvæg - Ground
Rays skærmvæg - Raven
Crose skærmvæg - Electric Orange
Braille skærmvæg - Poster Red
Ornella skærmvæg - Nordic Pine
Kyvos skærmvæg - Succulent
Plain skærmvæg - Shell Pink

Impact Acoustic® fritstående skærmvægge

De fritstående skærmvægge fra Impact Acoustic® har samme akustiske effekt som de frithængende. Fordelen ved fritstående er fleksibiliteten. Så hvis I ofte flytter rundt på jeres indretning, er de friststående skærmvægge nok det bedste valg. Skærmvægge fra Impact Acoustic® fås i de 26 Archisonic® farver.

Motus skærmvæg på hjul
Asto fristående skærmvæg
Murus skærmvæg

Impact Acoustic® bordskærme

Vi anbefaler bordskærme som et godt supplement til den øvrige afskærmning i indretningen. Fordelen ved bordskærme er, at de er ekstra effektive, fordi de sidder lige præcis der, hvor en god del af talestøjen opstår. Som det gælder skærmvæggene fås bordskærmene også i 26 farver.

Full wrap bordskærm
Left wrap bordskærm
Full moon bordskærm
Infra bordskærm
Supra bordskærm

Skærmvægge i 28 naturinspirerede farver

Impact Acoustic® skærmvægge er fremstillet i de akustiske Archisonic® filtplader. Så uanset om I ønsker, at skærmene skal være i nordic pine, moss eller i en af de øvrige 26 farver, er valget helt frit. Farveoversigt ...

Akustiske skærme skærmer også af for virus

Som en ekstra sidegevinst vil jeres akustiske afskærmning også virke som beskyttelse mod spredning af viruspartikler fra hosten og nysen. Derfor vil fx bordskærme mellem jeres arbejdspladser have direkte indflydelse på det samlede antal sygedage i jeres virksomhed. Så også på den baggrund er akustiske skærmvægge altid en god investering.