Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme

Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme

FraDKK Call ekskl. moms

Når åbne indretninger opdeles i zoner med akustiske skærmvægge og bordskærme, sker der to gode ting med rum-akustikken. For det første reduceres efterklangen og dermed støjen. For det andet reduceres taleforståeligheden over afstand, så alle ikke bliver tvangsindlagte til at følge med i alle samtaler. Derfor er en god opdeling med flere skærmvægge og bordskærme ofte en god investering i både produktivitet og trivsel.Impact Acoustic® fritstående skærmvægge

De fritstående skærmvægge fra Impact Acoustic® har god akustiske effekt. Fordelen ved fritstående skærmvægge er fleksibiliteten. Så hvis I jævnligt optimerer jeres indretning, er de friststående skærmvægge nok det bedste valg. Skærmvægge fra Impact Acoustic® fås i de 32 Archisonic® farver.

Asto Bubbles skærmvæg
Asto Crose skærmvæg
Motus skærmvæg på hjul
Motus skærmvæg på hjul
Murus modulær skærmvæg

Impact Acoustic® bordskærme

Vi anbefaler bordskærme som et godt supplement til den øvrige afskærmning i åbne kontorer. Bordskærme er ekstra effektive, fordi de sidder lige præcis der, hvor en god del af talestøjen opstår. Som det gælder skærmvæggene fås Impacts bordskærme i 32 farver.

Supra bordskærm
Supra bordskærm
Infra bordskærm
Infra bordskærm
Wrap bordskærm - Succulent
Wrap Performance bordskærm - Moose
Full Moon bordskærm - Snow white
Half Moon bordskærm - Grove

Skærmvægge i 32 naturinspirerede farver

Impact Acoustic® skærmvægge og bordskærme er fremstillet i de akustiske Archisonic® filtplader. Så uanset om I ønsker, at skærmene skal være i Nordic Pine, Moss eller i en af de øvrige 30 farver, er valget helt frit.