Archisonic® akustikplader i filt renser naturen for plastikflasker

Archisonic® akustikplader i filt renser naturen for plastikflasker

FraDKK Call ekskl. moms

Impact Acoustic i Luzern ønsker at gøre en forskel med deres attraktive Archisonic® akustikplader. De kæmpe således for både en renere planet samt et bedre indeklima i indretninger. Planeten bliver renere fordi Impact til fremstillingen af akustikpladerne aftager et stort antal post-consumer plastikflasker indsamlet af den globale non-profit miljøorganisation Trash Hero. Og det forbedrede indeklima kommer fordi Archisonic® pladerne er effektive støjdræbere til alle typer indretninger. Trash Hero website »


Effektive akustikplader

Archisonic® akustikplader har solide akustiske egenskaber. Monteret direkte på overfladen har de 24 mm Archisonic® akustikplader allerede en aw på 0,55. Og med blot 10 cm luft er aw allerede 0,9! Det betyder fx at Grape Float herunder er en klasse A absorbent, når den hænger 10-40 cm fra loftet. Find mere dokumentation herom i Archisonic® brochuren der linkes til nederst på siden. Hvis du har du brug for et mere detaljeret indblik i det akustiske egenskaber, så kontakt os endelig for at få tilsendt de komplette akustiske målinger.


Grape Float

Hver Grape Float akustikflåde, der bliver købt, sikrer økonomisk støtte til Trash Heros arbejde og sørger for, at hele 60 plastikflasker ikke længere forurener naturen. En værdifuld og konkret indsats for en renere planet.

Slip kreativiteten løs med 28 lagerførte farver

Archisonic® akustikplader fås i 28 naturinspirerede farver i hhv. 12 mm og 24 mm tykkelse. Og normalt ligger de 48 varianter klar til levering fra lageret i Luzern. Herunder nogle smagsprøver på de spændende farver. På Archisonic.global kan du se alle 28.


Kort vej fra akustikplade til spændende nyt design

Lige ved siden af det store lager med akustikplader står der to skæremaskiner klar til at materialisere nye spændende designs. Derfor er processen fra idé til produkt så enkel og kort, at vi opfordrer dig til at åbne for skuffen med gode ideer og designs. Det er enkelt og langt det meste kan lade sig gøre. Lyder det spændende, så kontakt os endelig for at få tilsendt designguiden.


I kan også selv skære pladerne på pladsen

Det er ikke altid muligt at lave en præcis tilskæring af fx væg- og loft-paneler på forhånd. Derfor vælger vores kunder og vi ofte at skære pladerne til på pladsen. Sådan gør man det »

Grape messestand
Vægpanel og akustiklampe
Grape Tiles
Praktikantens pouf

Værd at bemærke

Archisonic® har en B-s1,d0 brand-certificering
Archisonic® er en effektiv støjdræber
Archisonic® er cradle to cradle certificeret
Archisonic® renser naturen for engangs plastikflasker
Archisonic® fås i 28 farver i to tykkelser
Archisonic® ligger på lager til hurtig levering
Archisonic® fås i hele plader eller skåret efter dine ønsker
Archisonic® brochure »