Diffrient World kontorstol
Brands »

Diffrient World kontorstol

Designet af Niels Diffrient
Ring for pris

Niels Diffrients mål var at skabe den mest minimalistiske fuldt funktionerbare kontorstol nogen sinde set. Det blev nået takket være et design, der fjerner flere traditionelle indstillinger. Den dynamiske netryg tilpasser sig selv brugeren og giver optimal lændestøtte uden indstilling. Det samme gælder modtrykket i stolens vip, som ubemærket justeres efter brugerens vægt. Så det eneste, du selv skal justere, er højden og sædedybden. Begge betjeninger er naturligvis også designet med den minimalistiske funktionalitet for øje.
Perfekt når flere deles om samme stol

Det minimalistiske design og den enkle funktionalitet gør Diffrient World kontorstolen til den perfekte partner i den smagfuldt indrettede hjemmearbejdsplads. Og da stolen er så utroligt enkel i betjening, bliver den også ofte brugt når flere deles om samme stol. Fx i receptionen eller konferencelokalet.


Ergoterapeuter elsker Diffrient World

Ifølge ergoterapeuter er det alpha omega at kanten på stolesædet ikke klemmer for blodtilførslen til benene. Dette har Niels Diffrient løst ved at erstatte det traditionelle polstrede sæde med et udspændt net eller stof. Så ingen hård kant der klemmer på bagsiden af låret. Et andet plus for ergonomien er den figursyede ryg, som på magisk vi unden indstilling giver perfekt lændestøtte til langt de de fleste.


Passer til 99% af verdens befolkning

Humanscale har indflettet "World" fordi kontorstolen passer til stort set alle kropstyper - i hele verden. Det er også vores erfaring. Ligesom det selvfølgelig også er vores erfaring, at man også gør klogt i at opfylde specielle behov.