Gubi Bat Outdoor, alabaster white

Designet af Gamfratesi
Vælg produkt
Vælg farve
DKK 1.999,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 4 til 6 uger
Læg i kurv
kolli af 1 stk
Varenr.:
GUBI-36582W
Farve og materiale

Alabaster white plast

Specifikationer

Dybde: 57 cm
Højde: 83 cm
Bredde: 61 cm
Siddehøjde: 44,5 cm
Vægt: 6,2 kg

Køb med prisgaranti

Hvis du indenfor 14 dage efter modtagelsen af din Beetle eller Bat stol kan dokumentere, at du kunne have købt den billigere et andet sted, refunderer vi differencen.

De populære dining stole Beetle & Bat designet af den dansk-italienske designduo Gamfratesi (Stine Gam og Enrico Fratesi) fås nu i et lækket og holdbart udendørs plast-materiale. Begge stole har bevaret det karakteristiske og dynamiske formsprog, som mange allerede er faldet for.

Behagelig på hver sin måde

Beetle og Bat er også blevet populære på grund af deres høje siddekomfort. Beetle med et ryglæn, der flekser let og Bat med sin generelt gode komfort og armlæn til den afslappede tilbagelænede siddestil. Hvilken af de to du vælger afhænger helt af din egen smag og temperament.

Lloyd Table Outdoor er det perfekte match

De to stole er også et perfekt match med Lloyd table fra Functionals som heldigvis også findes i en udenførst variant. Find Lloyd table outdoor nederst på denne side.

Køb med prisgaranti

Hvis du indenfor 14 dage efter modtagelsen af din Beetle eller Bat stol dokumenterer, at du kunne have købt den billigere et andet sted, refunderer vi differencen.