Grape Dining hæve-sænke spise- og mødebord med grøn kork

Designet af Christian Nygaard for Grape
Vælg farve
DKK 38.000,00 ekskl. moms
Forventet leveringstid 5 til 8 uger
Læg i kurv
kolli af 1 stk
Varenr.:
GR-DINING-CO-GR
Farver og materialer

Bordplade: Sort gennemfarvet MDF med grøn korktop
Stel: Sort pulverlakeret stål

Specifikationer

Højde: 72-138 cm
Længde: 230 cm
Bredde: 100 cm

Vedligehold og patinering

Korken på toppen af Grape Dining er et spændende alternativ til læder og har på mange måder de samme egenskaber. Fx patinerer korken over tid på samme måde som læder. Rengøring sker med fugtig klud eller svamp. Evt. med lidt mild sæbe. Spørg os evt. om billeder af hvordan korken patinerer.

Mange med hjemmearbejde savner muligheden for at kunne hæve og justere bordet. Men eftersom det kan være en udfordring at placere et traditionelt hæve/sænke-bord i et smagfuldt indrettet hjem, bliver det desværre ofte et kronisk afsagn.

Spisebord med undercover hæve/sænk

Når Grape Dining er i nederste stilling, skal du kigge rigtig godt efter for at opdage, at der i hvert ben gemmer sig en ægte skrivebords-løftesøjle. For at kamuflere bordets sande natur yderligere kan blue-tooth betjeningen gemmes i stellet og højdejusteringen overgå til en app på din telefon. Er du ikke så meget til app-styringen, kan betjeningen enkelt flyttes frem til en diskret placering.

Kork eller andet på toppen

Bordet i billederne er med slidstærk kork på gennemfarvet sort MDF med bivoksbehandlede sider. Det giver et eksklusivt “touch and feel” samt et virkelig cool og holdbart udtryk. Korken, der over tid patinerer, som var det læder, fås i flere lækre farver fx den brune, som endnu mere end den sorte i billederne netop leder tankerne hen på læder. Er du ikke så meget til kork, kan du også få klassiske bordplader som fx sort finer (vælg) eller på forespørgsel fx linoleum, Corian, eller andre finerer.

Multifunktionelt hæve/sænke-bord

Vi beskriver Grape Dining som et hæve/sænke-spisebord, fordi det er tænkt som et sådan. Men det er naturligvis tilladt at tænke ud af boksen og bruge Grape Dining som et luksus skrivebord eller måske som hæve/sænke-mødebord.

Korkens vedligehold

Den vandafvisende kork tåler både mad og rødvin. Rengøring sker med opvredet klud eller blød svamp evt. med lidt mild sæbe. Korken patinerer ligesom læder smukt over tid. Kanten i gennemfarvet MDF vil altid være sort. Skulle den en dag virke mat, kan den friskes op med lidt bivoks på en klud.