»

Impact partition - akustisk skærmvæg og rumdeler i kork

Designet af Christian Nygaard for Grape
Højde

Omkring et år efter introduktionen af Impact random wall vægbeklædning blev det tid til at få korken ud på gulvet med det, vi mener, må være verdens allerførste design rumdeler i kork. Vi kalder den Impact partition.

Stærkt Impact DNA slår igennem

Mens skærmvæggen bruger det samme materiale som den succesfulde vægbeklædning, låner den sin konstruktion med gennemgående stålstænger fra Impact lectern 1 og reception i pap. Og selvfølgelig går de bløde enkeltkrumme former fra Impact DNA’et også igen i den fritstående skærmvæg.

Højden stiger i intervaller på 230 mm

Længden på de indvendige stålstænger og antallet af de 230 mm høje korkklodser bestemmer sammen højden på skærmvæggen. Vælg mellem 4 standard højder*:

1165 mm (5 lag kork, smal fod)
1395 mm (6 lag kork, smal fod)
1625 mm (7 lag kork, bred fod)
1855 mm (8 lag kork, bred fod)

Bemærk! De højeste skærmvægge skal have lidt mere fod at stå på end de to “små”. Den smalle fod er kun 300 mm i bredden; mens den brede er 400 mm.

Vi udnytter så meget af korken som muligt. Derfor er længden på skærmvæggen altid 970 mm.

Også god for akustikken

Tusindevis af lydstudier kan ikke tage fejl. Det grove korkmateriale er godt for akustikken. Både som absorbent og dæmper. Så ligesom Impact random wall bidrager Impact partition skærmvæggen til at reducere efterklangstiden i jeres indretning. Og stillet på tværs mellem zoner og arbejdspladser reducerer skærmvæggen også taleforståeligheden og dermed unødvendige forstyrrelser.

Download filer og billeder