Ikke kedelige løsninger til forbedring af de akustiske forhold i virksomheder

Hvad er ferie egentlig? Vi synes det er noget med at have indflydelse på valget af sine omgivelser; hvem man er sammen med, hvor man er og hvad man giver sig til. Den indflydelse har få af os direkte på omgivelserne i vores arbejdsdag; arbejdspladsens indretning, kollegernes agenda og egne konkrete arbejdsopgaver.

Hos GrapeDesign ved vi, at det er muligt at påvirke adfærden positivt ved at ændre på nogle af delelementerne i indretningen. Og et af de områder, der ofte bliver overset, er akustik.

Akustiske løsninger er ofte kedelige. Det er måske også derfor akustikken bliver "glemt" i rigtig mange indretninger. Det er lidt dumt, for dårlig akustik påvirker trivslen, hvilket igen går ud over produktiviteten og kreativiteten.

Heldigvis behøver det med akustikken ikke være kedeligt. Herunder vores bud på nogle ekstra spændende løsninger:

Impact sofa convertible by GrapeDesign

Vores nyeste stolthed i Impact-serien er udviklet for at udfylde behovet for et “rum-i-rummet” på en ny måde. En sofa er et perfekt sted til en uformel snak. Sættes høj ryg på, skærmes der af for støj bagfra. Og stiller vi to sofaer overfor hinanden, er der skabt et rum-i-rummet, som giver mulighed for næsten uforstyrrede møder.

Impact sofaen er ikke den første "alkove" sofa i verden, men dens buede form virker omfavnende og giver i forhold til de mere kantede af slagsen en ekstra følelse af privatliv. Og så er den blot 200 cm bred, og passer derved ind stort set alle steder. Derudover er pladsen udnyttet maksimalt, så der er god plads til to og til tre, der ønsker at lære hinanden ekstra godt at kende.

Rygstøtten svinger med rundt, så det også er behageligt at smide fødderne op til uformelle, kreative møder eller sidde med god støtte til soloarbejde på laptoppen.

Har I i første omgang blot brug for en kvalitets-sofa i stilrent dansk design, så vent med toppen. Impact sofa convertible kan nemlig senere enkelt konverteres frem og tilbage mellem “alkove” og konventionel sofa. De bløde former arbejder desuden fantastisk sammen med de skyformede cloud lamper som vist i billedet fra Trends & Traditions herover.

Mere om Impact sofa convertible

molo softwall rumdeler

Snakken kan ikke falde på akustik, uden vi er nødt til at nævne molo’s prisvindende softwall rumdeler. Vi tøver ikke engang, når vi kalder den verdens mest fleksible og smukkeste foldevæg.

Når det kommer til akustikken, er softwall rumdeler en rigtig god absorbent, der reducerer rumklang og bliver et effektivt våben mod støj.

Mere om molo softwall

 

molo cloud lamper er også akustiske

molo cloud lampen har vundet flere store designpriser for det betagende design; men giver også høj akustisk værdi pr. krone. Så hvis I har god højde til loftet, men begrænset mulighed for eller lyst til akustiske plader kan molo cloud’en meget vel være en oplagt mulighed.

Er du i tvivl om, det er den rigtige lampe til jeres indretning, så send os gerne en målfast plantegning med et par krydsmål og en lofthøjde; så laver vi kvit og frit vores anbefaling som 3D skitse.

Mere om molo cloud lamper

Rosso CP30 rumdeler til at kigge igennem

Den gennemsigtige Rosso CP30 rumdeler er os bekendt den eneste rumdeler, der på en og samme tid er gennemsigtig og akustisk. Så hvis I har identificeret, at jeres akustiske udfordringer kommer fra lyde tæt på (kolleger for eksempel), men stadig gerne vil kunne se om naboen er på pinden, så er Rosso CP30 den helt rigtige løsning.

Rosso CP30 fås både som fritstående rumdeler, nedhængt panel, bordskærm og modulære båse. Kan også kombineres med en matteret variant, som giver lidt mere privatliv – eller blandes med fætter TP30 der er den stofbeklædte version.

Mere om Rosso CP30

Send en mail - få et ring!

Vil du have en konkret snak om attraktive og virkningsfulde akustik- og indretningsløsninger, er min telefon altid tændt - eller du kan svare denne mail med dit nummer, så giver jeg dig et ring, når det passer bedst for dig.

Med venlig hilsen
Christian Nygaard, Designer & Ejer
Mobil: 40 646 100

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk