To gode nyheder fra vores venner i Vancouver

Sammen med molo kan vi nu løfte sløret for to rigtig spændende nyheder. Den ene er spritny og den anden er faktisk en vaskeægte snigpræmiere til vores trofaste læsere. Lamperne bliver nemlig først introduceret i forbindelse med Salone del Mobile, Milano i denne måned. Nederst afslører vi vinderen af en designting og sætter gang i den næste konkurrence.

Link til opdateret prisliste

Brandsikre, akustiske, modulære, lysende og fleksible rumdelere!

modified textile softwall og softblock rumdelere er et nyt brandsikkert supplement til de populære textile rumdelere. En rigtig heldig sideeffekt ved det nye materiale er forbedrede akustiske egenskaber. Så er brandmajoren streng og lyden anstrengt, så har vi måske løsningen til jer lige her.

modified textile rumdeler rumdeler
rumdeler

modified textile rumdelere kan integreres med LED lys og oplyses derved indefra. Så bliver rumdelerne pludselig til betagende lysende partitioner med masser af god stemning til jeres indretning. Vi tør godt love jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

rumdeler

NB! Den første modified textile softwall er netop landet her. Så giv os et praj, hvis I gerne vil se ... og ikke mindst høre den.

Link til opdateret prisliste (modified textile finder du på side 2 og 3)

Link til film med softwall i aktion

cloud softlight bord- og gulvlamper

cloud lamperne fås nu også som bord- og gulvlamper. Det skyagtige udtryk og det behagelige lys fra cloud loftlamperne går naturligvis igen. Skærmen er 56 cm i diameter. Bordlampen er i alt 58 cm høj og gulvlampen 147 cm. cloud softlight bord- og gulvlamper med LED lys findes i to toner; en kold (dayligt white) og en lidt varmere (warm white).

Link til opdateret prisliste (de nye cloud lamper er på side 10)

And the design thing goes to!

I vores sidste mail bad vi om lidt kommentarer til det nye fede X-Table fra Holmris; og trak så lod om en "designting". Vinderen blev Gert Hansen fra Strålfors. Den lille designting var den fine molo design urchin softlight lampe.

Link til urchin softlight (nederst på siden)

Vi du gerne vinde den næste designting? Så besvar denne mail senest 18. april 2013 med dit bud på hvad fremtiden bringer indenfor indretning af virksomheder. Bliver virksomhederne til virtuelle "cloud organisationer" eller har vi stadig behov for at samles i fysiske rum? Det mest visionære og tankevækkende bud bliver gengivet næste gang og belønnes med en ny spændende designting.

Bedste hilser fra Christian Nygaard, april 2013

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk