Tak for tilliden Peter!

Det skete en en helt almindelig mandag formiddag, hvor duften af friskbrygget kaffe havde nået alle hjørner af kontoret “bank-bank-bank” lød det fra døren. Ingen aftaler i kalenderen - så hvem kunne det være? Var det mon posten? Få sekunder senere åbnede jeg døren for Peter Jørgensen – ejer af Farumhus Konditori. Han ville gerne have sparring til indretning af caféområdet i sit syvende konditori i Herlev. Fedt.

Farumhus Konditori indretning

Vi talte om hvilken oplevelse Peter ønskede i konditoriet – indbydende, stilrent, imødekommende og generelt de bedste rammer for at nyde et godt stykke bagværk. Baseret på dét, fik vi skudt os ind på en retning rent formsprogsmæssigt, og så begyndte det at gå stærkt. Rigtig stærkt faktisk. Allerede dagen efter, var vi ude og besigtige Farumhus Konditoris nye store lokale i BIG shopping, Herlev. Vi skitserede en indretningsløsning, der imødekom alle ønsker, og inden ugen var omme, stod vi med et færdigt og godkendt indretningskoncept.

Farumhus Konditori indretning

Og så var det bare at sætte i gang.

Vi endte med kvalitetsprodukter fra molo, Functionals, Flos, Pedrali og Akuart. En anden dygtig producent tog sig af disken og cafe-bordene, der er produceret i bambus. Det kom til at hænge rigtig godt sammen og de mørke og naturlige toner harmonerer godt med kernerugbrød og giver god kontrast til kridhvid flødeskum.

Der sneg sig også en verdenspræmiere ind i indretningen: molo’s nye XXL cloud pendel med sine 2 fuldfede meters diameter, hænger nu som den første i verden og gør sig til blandt sine mindre søskende.

Farumhus Konditori indretning

Det har været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med Peter, og vi sætter stor pris på den store tillid vi har mødt hos Peter og resten af Farumhus Konditori. Skønt når lysten til at prøve nyt blomstrer og realiseres effektivt. Vi gentager hellere end gerne sådan en succes, hvis lejligheden byder sig. Tak for tilliden Peter!

Står I også og mangler et komplet indretnings koncept eller måske blot nogle kreative indspark til en indretning I arbejder med? Så ville vi blive rigtig glade og stolte, hvis I tør vise os den samme tillid som Peter.

Vi er kun et ring eller en mail væk fra dialogen, så skriv retur på denne mail eller fang mig på mobilen: 40 646 100, når vi skal kigge på indretningen hos dig.

Med venlig hilsen.
Christian Nygaard

Mere om indretningen

Skylamperne | Akustikbillederne | Lysvæggen | Stolene | iPad standeren | Ring 38 878 800 for mere information

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk