Stilhedsstafet, akustik-whitepaper og ...

Der er fuld gang i druerne her. Så velkommen til en nyhedsmail med opdatering på sidste måneds undersøgelse, præsentation af nye produkter, et nyskrevet whitepaper om akustik til gratis download, invitation til messe og ikke mindst mulighed for at være med i en stilhedsstafet. Lad os så se at komme i gang!

Tale fra nærmeste kolleger er mest generende

Efter at have slået fast, at den største indretningsmæssige udfordring på arbejdspladsen er støj, spurgte vi i sidste nyhedsmail ind til, hvad det så konkret er, der forstyrrer:

Akustik problemer

Kolleger, der forstyrrer, med deres tale er topscorer. Vi mennesker er jo selvfølgelig nogle larmende væsner, fordi vi er sociale, og meget arbejde i kontorer handler om at kommunikere med hinanden eller med andre. Mange har dog også brug for at fordybe sig. Og når disse forskelligartede faser så overlapper, har vi problemet. På baggrund af vores undersøgelser, har vi lavet et whitepaper om de typiske akustikproblemer (download gratis herunder), og hvordan man fx kan løse dem.

Download whitepaper om akustik problemer og deres løsninger ...

Vær med i Stilhedsstafetten ... lån en akustisk bordskærm

Vi har haft intensivt fokus på akustik i nogle måneder og er kommet rigtig langt omkring. Resultaterne er indtil videre det nye akustik-whitepaper og den Indikative Akustiske Analyse, hvor vi allerede har været forbi den første virksomhed. Nu kommer næste tiltag … Stilhedsstafetten!

Abstracta softline bordskærm rumdeler

Sagen er, at det kan være svært at forestille sig hvilken effekt det har, at øge den akustiske dæmpning i et lokale. Det hjælper vi med nu. Abstracta har stillet med nogle rigtig fine nye Softline akustisk dæmpende bordskærme, som vi nu vil sende i stafet. Det er helt gratis at låne en skærm, og det giver mulighed for at teste, om det er en god løsning for jer, før I investerer i skærme til alle borde eller skal kigge på andre akustiske løsninger.

Hvis din virksomhed vil være med i stafetten, så send en mail til Tine@GrapeDesign.dk, og bliv kontaktet angående praktikken. Det er gratis - det eneste vi beder om, er at I sender skærmen videre til næste stafetdeltager efter 14 dage (vi skal nok minde om det og sende adresse osv.)

En lampe med lyddæmper

Du har helt sikkert hørt om en lampe med indbygget lysdæmper. Det er super lækkert. Så nu, hvor vi taler akustik, er det blevet oplagt at tale om lamper med lyddæmper også.

Vi har i forvejen molo cloud lamper, og kan nu tilføje Luceplan Silenzio til sortimentet. Lampen er skabt i et samarbejde mellem Monica Armani, der har designet, Kvadrat, der har tilføjet viden om akustiske principper og materialer, og selvfølgelig Luceplans mangeårige erfaringer med lysspredning og produktion.

Læs mere om Luceplan Silenzio ...

Vil du slippe for en flad?

Konventionelle rumdelere er en god og meget fleksibel løsning, der hurtigt kan implementeres. Nogle gange er det dog bare ikke lige dét, der skal til. Så skal det være mindre “fladt og jordbundet”, kan vi præsentere den meget fleksible lofthængte rumdeler Airwave.

Airwave er et lofthængt modulsystem, der kan opbygges i forskellige mønstre, og give enten ro eller vildskab i rummet, afhængig af, hvad der er behov for. Uanset farve- og mønstervalg, garanterer Airwave gode akustiske resultater. Den fleksible opbygning gør det oplagt til at skabe semi-permanente rum-i-rummet, fx til at dele et større rum op i to eller tre, men stadig have mulighed for at slå det hele sammen til ét.

Læs mere om Airwave ...

Kig forbi vores stand på ORGATEC og få en flad!

ORGATEC sætter i år fokus på det moderne fleksible arbejdsmiljø, hvor over 600 firmaer præsenterer produkter, indsigter og lytter til input. molo og GrapeDesign er selvfølgelig med, hvor det sner med en stand samt tre “små” runde øer på hver 8 meter i diameter.

Hvis du kigger forbi stand A20 i hal 06.1 med dit visitkort og siger "stik mig en flad", kvitterer jeg med en flad Migthy Wallet i Tyvek (samme materiale som textile softwall) og smider kortet i “hatten” i lodtrækningen om én af tre stk. Jawbone UP24 fitness armbånd.

Hav det fantastisk indtil næste gang…

Christian Nygaard, Designer og Ejer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk