softwall + softblock modular LED system

Under Eurocluce i Milano April 2009 introducerer molo et nyt system med fleksibelt LED lys integreret det modulære softwall + softblock system. Derved transformeres de fleksible fritstående elementer til glødende og oplysende rumdelere. 

Denne nye oplyste version af softwall + softblock fremhæver den delikate visuelle oplevelse af strukturen i materialet og gør opstillingen, udtrækningen og den flydende bevægelighed af de fritstående soft konstruktioner endnu mere magisk.

softwall + softblock er redefineret til helt igennem at blive et modulært system, hvor alle elementer uanset højder, farver og materialer, kan forbindes hurtigt og enkelt via de skjulte magneter. Derved kan du bygge vægge så lange, som fantasien rækker. I forbindelse med Euroluce April 2009 introducerer molo de samme systemer integreret med LED lys.

softwall + softblock er egnede til at skabe intimt afgrænsede rum i større åbne rum. Med det bløde og glødende lys integreret i lagene i softwall + softblock får denne oplevelse af intimitet en ekstra dimension. De intime zoner vil imitere det smukke dæmpede skyggefulde lys i overgangen fra skumring til nat.

Opsætningen af softwall + softblock bliver hurtigt til en betagende og legende oplevelse, hvor honeycomb strukturen i den komprimerede væg strækkes ud til at skabe en komplet fritstående struktur hundredevis af gange større end den sammenklappede form. Strukturens effektive konstruktion bidrager til en utrolig effektiv udnyttelse af materialet. Uanset længde og form følger de fleksible LED lys paneler i softwall + softblock dine ønsker og kreativitet. Det modulære system fås i flere højder op til 3,05 meter, hvor alle størrelser endda efterfølgende nøjagtigt kan skæres til nøjagtigt den ønskede højde. 

total2office er selv til stede ved introduktionen i Milano d. 22.-23. April.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk