Krise, softlight, wovin wall og Holmris X-12

Hvordan går det egentlig i Danmark og den store verden? Først hører vi om krise og faldende huspriser - så opfordrer de såkaldte økonomer til optimisme med baggrund i nogle midlertidige stigninger i Dow Jones, Nasdaq og Euro Stoxx ... men så falder de igen. Det er ikke nemt! Krise eller ej total2office og vores leverandører holder næsen i sporet og fortsætter udviklingen af nye ydelser og produkter. Vi mener nemlig, at optimisme bør være mindst ligeså smittende som hængemuleri.

softlight fra molo design

Canadiske molo design er i fuld gang med at klargøre vores næste sending med soft produkter. Med i sendingen vil vi modtage de første prøver af softlight. softlight bliver en komplet serie af dekorative og stemningsskabende lamper. De første fire varianter kalder molo for "urchin softlight". De smukkende og stemningsskabende lamper er fra 26 til 76 cm høje og kan moduleres i forskellige former.

wovin wall

Så har vi modtaget og monteret den første dekorative vægbeklædning fra australske wovin wall i vores kontorer på Rentemestervej. Du er naturligvis velkommen til at komme forbi og se vidunderet. Men ring for en god ordens skyld i forvejen på 38 878 800.

Holmris X-12 Color Concept opdateret

Arbejdsglæde er kodeordet for alt, hvad Holmris Office arbejder med - dette gælder også for X-12 Color Concept. Elegante skriveborde, smarte skabsformer, spændende træsorter, materialer og farver skaber rammen om det gode og inspirerende arbejdsliv. Funktionalitet og ergonomi smelter sammen med et stilrent moderne design.


X-12 hæve/sænke borde


X-12 konferencebord

Første konkurrent har bedt total2office om hjælp!

En engelsk virksomhed går nu med tanker om at etablere sig i Danmark med speciale indenfor turn-key office. Det vi kalder for "kontorentreprise". Vi er glade for lidt konkurrence og dermed hjælp til at få en bredere accept af vores nyskabende koncept. Vi har derfor tilbudt den engelske virksomhed personlig sparring. Om vi ender med at få en god kollega eller en spændende konkurrent, må tiden så vise.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk