Nyhedsmail September 2007

Der er sket rigtig meget hos total2office siden sidste nyhedsmail for nu 9 mdr. siden. Vigtigst er, at vores unge virksomhed nu har opnået et stabilt højt og stadig støt stigende aktivitetsniveau. Selv om vi kunne skrive meget om udviklingen siden sidst, har vi valgt at begrænse denne nyhedsmail til de 4 vigtigste begivenheder. Vi håber naturligvis det er interessant læsning.

Q8 køber komplet butiksindretning hos total2office

Efter at total2office i tæt samarbejde med et stærkt netværk af underleverandører har leveret og monteret komplet inventar til 7 testbutikker i løbet af kun to mdr. har Q8 valgt at fortsætte samarbejdet med total2office. Q8 og total2office har således netop underskrevet kontrakt vedrørende samarbejde omkring yderligere et større antal butikker.

I forbindelse med de første butikker stod total2office for levering og montering af alt inventar – dvs. alle møbler til diskområdet og alle permanente inventarmoduler i butikken. I næste fase har Q8 valgt at udvide samarbejdet, så det nu også inkluderer styring og montering af elementer fra en række af Q8’s øvrige underleverandører. total2office er naturligvis utroligt stolte af den tillid Q8 derved viser os.

total2office ansætter Tine Asbæk Nielsen

For at fastholde vores høje serviceniveau, den brede pakke af ydelser og væksten i øvrigt udvider total2office nu med ansættelsen af Tine Asbæk Nielsen som kundeservice og back-office medarbejder. Tine havde sin første arbejdsdag hos os fredag d. 17. august og vil om meget kort tid varetage den daglige kundeservice og leverancestyring.

Tine er 38 år og har i 20 år arbejdet med salg og service – både i butik og på kontor (de seneste år i tilsvarende position i en konsulentvirksomhed indenfor renovation). Tine har flere gange deltaget i succesfulde virksomhedsetableringer. Tine besidder derved både den rette ånd og ekspertise til at bidrage til at total2office nu ”skifter til et højere gear”.

Holmris - ny leverandør

Holmris og total2office har netop indgået samarbejdsaftale. Holmris, der er en anerkendt dansk producent af kontormøbler, spænder med sit sortiment både bredt og dybt. Holmris er blandt de producenter i branchen, der udvikler sig hurtigst og mest ekspansivt. Holmris arbejder med et bevidst begrænset antal forhandlere og har valgt at indlede samarbejdet med total2office fordi vi har den rigtige profil. Hos total2office har vi siden etableringen i 2005 haft Holmris stående øverst på listen over producenter vi ønskede at samarbejde med, når behovet for et bredere sortiment af kontormøbler meldte sig. Vi glæder os til at komme godt i gang med samarbejdet.

float – ny glasserie fra molo design

molo design – designerne bag softwall og softseating har begået en utrolig flot serie af glas. De fineste materialer bliver fragtet fra leverandører i Tyskland til de bedste tjekkiske glaspustere. Resultatet er ekstraordinær høj kvalitet med en ekstrem klarhed i glasset. Klarheden i glasset er vigtigt. Formålet er, at den runde bund i glasset skal gøre det ud for en prisme, der reflekterer lyset og farverne fra indholdet i glasset. Serien indeholder alt fra champagneglas til en termo-tebrygger. Vi har hos total2office nu valgt at satse på denne smukke glasserie – både til vores nuværende kunder og til salg gennem detail. Kontakt os for mere information og prisliste.

Referencer siden sidst

Siden sidste nyhedsmail har vi udvidet vores referenceliste bl.a. med Red Barnet, DNV, MAQS lawfirm, Mayland Kalender, Rundetaarn.dk, Barablu Mobile Denmark, DFL, Ropenhagen, Poul Henningsen og naturligvis Q8 som beskrevet herover.

Der er stadig fyld tryk på udviklingen og vi tør derfor ikke love at frekvensen på vores nyhedsmail er stigende. Så under devisen ”intet nyt er godt nyt” vil vi glæde os til at vende tilbage med næste nyhedsmail om …

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk