Nyhedsmail September 2006

Efter en dejlig varm og lang sommer stortrives total2office nu i de nye lækre lokaler på Rentemestervej. Med udsigt til flere spændende projekter for den resterende del af 2006 ser vi fremad med stor optimisme. Faktisk er vi allerede i dialog omkring en række store og meget spændende kontorentrepriser til levering i 2008. Idegrundlaget for total2office er således ved at bevise sit fulde potentiale.

total2office sponserer Match28 sejlbåd i Skovshoved Sejlklub

Skovshoved Sejlklub, kendt som en af landets absolut bedste sejlklubber, og total2office har netop indgået en bådsponsoraftale omkring en af Skovshoved Sejlklubs nyindkøbte Match28 sejlbåde. Formålet med indkøbet af Match28 sejlbådene er at fremme aktiviteterne i Skovshoved Sejlklubs ungdomsafdeling og sejlerskole.

Match28 sejlbådene der er udviklet af bl.a. Jesper Bank, er netop skabt med henblik på at lave en velfungerende båd til kapsejlads – dvs. både til fleet race og som navnet antyder match race.

Skovhoved Sejlklub arbejder på at øge Match28 aktiviteterne yderligere. Vores formål med bådsponsoratet er at bidrage positivt til denne udvikling – og naturligvis skabe kontakt til flere spændende virksomheder, som kunne være interesserede i en dialog om kontorentreprise.

total2office båden har allerede været på vandet i forbindelse med udtagelsessejladserne i Firma DM i Skovhoved 1.-3. september 2006. Allerede en uge senere sejles finalesejladserne i Middelfart. Det vindende hold repræsenterer Danmark ved den internationale finale i BMW Sailing Cup den 13.-19. april 2007 i Valencia.

Næste gang total2office kommer på vandet er i forbindelse med KDY’s DM i match race, hvor vi håber på god TV-dækning.

Var det noget med en sejltur og en god frokost?

Måske har du god kontakt til en medarbejder med relevant beslutningskompetence i en virksomhed, som står overfor opgaver hvor total2office kontorentreprise kunne tænkes at gavne processen? Muligvis står din egen virksomhed overfor en kontorentreprise? I begge tilfælde inviterer vi dig og en ledsager til en hyggelig, uformel og uforpligtende sejltur på Øresund samt efterfølgende frokost i Skovhoved Sejlklubs restaurant. Ring til Christian Nygaard på +45 40 646 100 for at høre nærmere.

100% design i Earls Court, London

Designerne af softwall (molo design) udstiller d. 21.-24. september i forbindelse med 100% design i Earls Court i London. Her vil molo design introducere flere spændende nyheder – bl.a. softseating og stacking paper softwall. total2office rejser selv til London for at besøge 100% design og naturligvis se de nye spændende produkter fra molo design. Mere om de nye produkter, når vi vender hjem fra London.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk