Nyt banebrydende koncept forener lys og akustik

Vores venner hos nimbus group i Stuttgart og deres dygtige ingeniører arbejder hver dag på højtryk for at holde sig i front indenfor lys og akustik. Nu forenes de bedste erfaringer fra begge verdener i én sammenhængende helhed, hvor effektive LED lamper og akustiske paneler i størrelse og form er designet til at passe sammen. Fordelen er, at akustik og lys derved kan doseres helt præcist hver for sig for alligevel at “smelte sammen” i en harmonisk helhed.

Nimbus Lighting

Nimbus arbejder konstant på at drive maksimalt lys ud af deres LED lamper. Lumen pr. watt som det jo hedder. Så der, hvor Rossoacoustic PAD (herunder) har solide akustiske egenskaber, er lamperne helt i front hvad angår effektivt og derved strømbesparelse. Nok til at det vil efterlade et positivt aftryk på elregningen og CO2 regnskabet.

Link: Se mere om Nimbus Lightning

Rossoacoustic PAD

Indrømmet; lamperne har faktisk været her et stykke tid, så nyheden er i virkeligheden de nye akustiske flåder og vægpaneler under navnet Rossoacoustic PAD. De er i størrelse, form og design tilpasset Nimbus Lightning Modul R og Q. R for rund og Q for kvadratisk. Selv hulmønstret i den akustiske overflade matcher placeringen af LED dioderne i lamperne. Rossoacoustic PAD fås i tre størrelser; 600, 900 og 1200 mm. De kan både ophænges som flåder og monteres på væggen.

Link: Se mere om Rossoacoustic PAD

Interesseret?

Lyder ovenstående, som noget I kan bruge? Så giv mig endelig et kald på 40 646 100. Akustik er jo vores anden passion. Så det ville bare være hyggeligt med en snak om jeres udfordringer med akustik og lys.

Med venlig hilsen

Christian Nygaard
Designer og Ejer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk