Produkter vi vil indrette med i 2014 og frem

Det er både sjovt og interessant at iagttage designtendenser. Hvert år står nogen mere frem en andre. I krisens efterspil er nytænkningen blevet fortrængt med sats på klassiske designs. Der skete lidt mere i 2013, hvor fortiden var nærværende indenfor møbler og lamper, men farver og mønstre, blev udfordrende og eksperimenterende.

I 2014 vender nytænkningen tilbage. Det hele stikker endda af i mange forskellige retninger: Art deco, surrealisme, tradition, beton og farvet glas for blot at nævne nogle af tendenserne. For at lave harmoniske indretninger, er det derfor mere afgørende end nogensinde at foretage stilsikre valg, der holder og ikke bliver noget man kigger på om fem år og tænker “det var godt nok 2014-agtigt det der”.

Hos GrapeDesign udvikler vi vores DNA ved at binde produkter fra udvalgte samarbejdspartnere sammen med egne designs (Impact by GrapeDesign). Vi leger med spændende materialer, historie, bæredygtighed, så længe det hele hviler på et fundament af stilsikkerhed, funktionalitet og indbydende formsprog.

I denne mail vil jeg derfor ønske dig godt nytår med en introduktion af nogle af de produkter, vi vil indrette med i 2014 og frem.

GamFratesi stole fra Gubi

Gubi Beetle Chair

Den dansk-italienske designduo GamFratesi (Stine Gam og Enrico Fratesi) har i samarbejde med Gubi designet nogle fantastiske stole, som på en ny og sjov måde veksler mellem tradition og pift. Stolene er lette i rummet, men materialerne giver et gennemgående indtryk af kvalitet og tyngde. De kontrastrige stole fås i både afdæmpede farvesammensætninger og i mere udfordrende, så de enten kan spille med eller ruske lidt op i indretningen. Udover stol i almindelig siddehøjde er der også en barstol på trapperne.

Gubi Beetle Chair

molo softwall rumdeler

molo softwall rumdeler
molo softwall med LED lys

Den fleksible akustiske softwall rumdeler fra molo har været med i flere år nu. Det bliver den ved med, for et stigende behov for fleksibel opdeling, gør den mere aktuel end nogensinde. Tilbagemeldingerne fra softwall kunderne er meget positive i forhold til både fleksibilitet og akustiske forbedringer - også fra dem, der i starten mente at det med åbne kontorer eller ej var et enten-eller.

Til februar introducerer vi en ny smallere variant, som endnu lettere vil kunne passe ind i flere typer indretninger.

Link: Mere om molo

Functionals

Functionals Lloyd mødebord

I 2013 søgte vi en ny leverandør, som kunne supplere vores vores produktpalette med andre linjer, uden at gå på kompromis med vores værdier. Efter dialog med flere emner faldt valget på hollandske Functionals. Da jeg så dem første gang, syntes jeg deres formsprog, materialevalg og løsninger var oplagte til at supplere de mange lette og lyse produkter, der er populære i dag. Functionals kan bidrage med karakter med deres Wendela stole, Luftschief lampe og Lloyd borde, så dem vil vi nu bruge som supplement i vores indretningsløsninger.

Luftschiff lampe

Link: Functionals´hjemmeside

molo cloud lamper

molo cloud lamper

Fra canadiske molo vil jeg også fremhæve cloud lampen. Vi har allerede brugt den i et par store og flere mindre indretninger i 2013. Bl.a. Scion DTU og KEA har fået skyer indenfor. Den stråler (bogstaveligt talt!) med behageligt lys og en indbydende stemning til rummet.

Link: Mere om molo lamper

Gubi Dining Table

Gubi Dining Table mødebord
Det nye Gubi Dining Table er designet af Komplot design. Bordbenene deler linier med benene på Gubi 5 stolen, men bordet kan selvfølgelig også fint sættes sammen med andre stole for et mere markant look. GrapeDesign har kendt til det nye bord et stykke tid og har derfor set frem til endelig at kunne integrere det i vores indretninger.

Turbo pendel by Louis Weisdorf

“Den har jeg da set før”, tænker du måske. Og det kan sagtens passe, for Turbo pendlen blev designet af Louis Weisdorf tilbage i 1965 og var en stor succes fra første produktionsdag i 1967. Gubi genintroducerede den i forbindelse med Euroluce, Salone del Mobile i april 2013. Så den smukke lampe er klar til at finde plads i nye indretninger og vi har allerede masser af idéer til, hvordan den kan passes ind.

Grossman lamper

Grasshoppa

Først Bestlite nu Grossman. Ja, Gubi kan det med at støve gamle lamper af. Denne gang er det Cobra og Gräshoppa lamperne designet af Greta M. Grossman tilbage i 1940’erne og 50’erne. Lamperne kan bruges til at skabe ekstra stemning af både tradition og fremsyn i stort set alle typer indretninger.

Flos Mini Beam

Indirekte lys er god latin som grundbelysning i kontorindretninger. Til det formål har vi flere gange brugt den enkle og fleksible Flos Mini Beam. Den kan være diskret i hvid eller alu; eller mere markant med et industriel pift i sort udgave. Med mulighed for indbyggede spots kan Mini Beam også skabe spændende effekter og fokuspunkter i indretningen.

Holmris h4 Skrivebord

Holmris h4 skrivebord med hæve-sænk
To T-søjler, en motor og en bordplade, sådan ser et hæve/sænke bord ud…eller hvad? For det behøver da ikke være sådan - og det har Holmris rusket op i med det helt nye h4 skrivebord. Funktionalitet og stabilitet i et klassisk look, der bryder normen; det kan vi lide! Det traditionelle look gør også Holmris h4 velegnet som hæve/sænke mødebord, hvis du eksperimenterer med stand-up møder og agil tilgang.

Impact by GrapeDesign

Impact Corian receptionsdisk

Store virksomheder som Handelsbanken, Sintex (Grundfos), Scion DTU og Surftown er allerede faldet for vores Impact receptionsdisk - og vores Impact iPad stander er efterhånden at finde på alle kontinenter af kloden. De bløde kurver, den modulære opbygning og de mange muligheder med specialiseret indretning og materialevalg gør det enkelt at integrere Impact produkterne som en naturlig og indbydende medspiller i rummet.

Impact talerstol

Link: Mere om Impact by GrapeDesign

Så alt i alt, er det helt sikkert, at vi går en spændende tid i møde. De kreative kræfter er blevet fornyet og modet til at prøve nyt og anderledes er blevet større. Jeg håber vores opdaterede design-DNA - illustreret med produkterne herover - tiltaler dig og det udtryk du gerne vil have i din virksomhed. Måske du endda har fået lyst til at se, røre og høre mere? Du skal være så velkommen i vores showroom. Bare ring først, så vi er sikre på at være hjemme og have ordentlig tid til at vise frem og spørge ind.

De bedste nytårshilsner

Christian Nygaard, ejer og designer - januar 2014

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk