Outdoor indretning til hoteller

total2office indretter hoteller. Og ikke bare indendørs; vi har også et stort outdoor sortiment til afslappende åndehuller, lounge spots og funktionelle opholdspladser. Vi er som I og jeres gæster kvalitetsbevidste, og lægger derfor vægt på godt og holdbart design. Og med godt mener vi lækkert og funktionelt, og med holdbart, mener vi bæredygtigt. For jer betyder dette, at outdoor indretning fra total2office holder længe, og giver jeres gæster en unik følelse af godt design, ansvar og omtanke.

Cane-line


Cane-line pavillion med sofa og sofabord

Cane-line har hovedsæde i Rynkeby på Fyn, og er blandt de førende inden for salg og markedsføring af flettede havemøbler i Europa. Cane-line er innovative, og er altid på forkant med udviklingen i forhold til design, produktion og materialer.

Planika

Planika Totem “sætter fut i” jeres udendørs indretning

Planika er markedsleder når det gælder design og produktion af bioethanolpejse - herunder et sortiment specielt udviklet til udendørs brug. total2office repræsenterer Planika i Danmark, og sælger derfor det fulde sortiment på mere end 35 pejse.

Thors Design

Thors Design ved Bernstorffs slot

Thors Design har specialiseret sig i design og produktion af robuste og funktionelle udendørs møbler. Udgangspunktet er genbrug af bolværk fra nedlagte eller renoverede danske havne. Altså bæredygtighed der “holder vand”.

Mere inspiration siger I?

Vi er meget stolte af vores outdoor sortiment, og vil med glæde besvare alle de spørgsmål du må have, når du ringer. Der er også mere inspiration at hente på vores hjemmeside.

Bedste hilsner og god weekend fra

 

total2office ApS, Rentemestervej 64, DK-2400 København NV, tel. +45 38 878 800

Kort om total2office

total2office er en ung dynamisk og innovativ indretningsvirksomhed, der kan hjælpe med alle former for indretninger til kontorer, hoteller og butikker. Vores primære fokus ligger på godt design, høj kvalitet, nærværende service og bæredygtighed. total2office tilbyder turnkey indretninger - så giv os nøglerne og en dato, så klarer vi resten. total2office er desuden eksklusiv forhandler af en række interessante designprodukter, som aktivt bruges til at give vores kunders indretninger et ekstra tvist.

Bæredygtighed

total2office arbejder aktivt med forbedringer og tiltag indenfor bæredygtighed. Vi har fokus på, hvordan vi kan gøre en forskel hos os selv internt, og på hvordan vi kan levere den mest bæredygtige indretning. Vi prioriterer danske producenter og især producenter, der som os har fokus på bæredygtigheden. Flere af vores producenter er allerede ISO 14001 certificerede og flere er godt på vej. Læs mere her >

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk