Fleksibel indretning; nu med GrapeDesign

Når dørerne slår op til CODE10 d. 26. august hedder vi ikke længere total2office men GrapeDesign. Derved signerer vi vores spirende passion for godt internationalt design og bæredygtighed.

GrapeDesign indretter kort fortalt rum for virksomheder. Vores kunder kan plukke en enkelt drue (produkt) eller vælge hele klasen (turnkey). Fokus ligger på godt design, høj kvalitet og bæredygtighed. GrapeDesign kommer verden rundt for at plukke de bedste designdruer. I forbindelse med CODE10 introducerer GrapeDesign spændende nyheder fra canadiske molo design og polske planika.

molo design cloud softlight

Det canadiske designstudio molo design har modtaget flere anerkendte priser for deres fleksible produkter til indretningen og er optaget i den permanente udstilling hos MoMa i New York. GrapeDesign har været molos eksklusive forhandler i Skandinavien siden molo i 2005 modtog INDEX: prisen i København.

cloud softlight skaber et bølgende tag af bløde lysende former i en unik topografi. Den skulpturelle tredimensionale form er indvendigt oplyst med miljøvenlige LED lyskilder. Lyset spreder sig via den specielle cellestruktur og byder på en betagende oplevelse uanset hvorfra lampen betragtes.

grapedesign.dk/molo

Ny sikkerhedsbrænder til planika bioethanolpejse

Polske planika er en af verdens absolut førende producenter af bioethanolpejse. Ud over planikas kendte designstudio benytter planika sig af designere som Arik Levy og Christiophe Pillet. Resultatet er pejse kendetegnet ved design og funktion i særklasse. Til flere af Planikas modeller introducerer GrapeDesign i forbindelse med CODE10 en helt ny type sikkerhedsbrænder med ekstra lang brændtid. Derved bliver planikas fritstående pejse måske verdens mest sikre. Helt bogstaveligt kan man faktisk uden risko vælte en brændende pejs; selvom det ikke kan anbefales. Ekstra kapacitet sikrer samtidigt at pejsen brænder i hele 7 timer på en enkelt opfyldning.

grapedesign.dk/design/planika

Kom og besøg os; vi giver billetten

I forbindelse med designmesssen CODE10 udstiller vi sammen med DuPont, Gaggenau, Grohe, 8000c, mølballe og unidrain. Så der er nok at kigge på alene på vores stand. Det er andet år CODE løber af stablen og en masse andre udstillere vil gøre deres til at give jer en stor oplevelse. Skulle I have lyst til at komme forbi vores stand, så send os en mail retur med hvor mange billetter vi skal sende den anden vej.

CODE10.dk

Vi glæder os til at møde jer

Tine Asbæk, +45 22 466 036, Tine@GrapeDesign.dk

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk