Anything goes med verdens måske mest kreative væg- og loftbeklædning

Den er god nok; wovin wall er fra Australien, og der lader man sig ikke sådan begrænse. Derfor er der ingen produkter på lager, men blot to simple krav: materialet skal være mindre end 2 mm tykt og kunne bøjes. Opfylder du de to krav, kan du få en væg eller et loft præcis, som du vil have det. Og synes du det lyder lidt omfattende, så er det godt du har os til at hjælpe med både inspiration og det praktiske.

Vi mener det sgu!

Nej, der er virkelig noget om snakken med de australiere. Fortæl os om jeres wovin wall skal være i lækker mørk træfiner, high tech spejllaminat eller måske en spacey grøn transparent plastik ... eller hvad med en kombination? ... eller en udfordring? I kommer med jeres vildeste idé, og vi vender tilbage med et "den klarer vi" og en pris. Jo vildere desto sjovere!

vægbeklædning nedhængt loft vægbeklædning

wovin wall kan selvfølgelig også lyse

Brug enten wovin wall som lyskasse på væggen eller som nedhængt loft med lys på oversiden. Begge dele giver en fantastisk effekt. Lyset slippes igennem de naturlige mellemrum og/eller mere diffust ved at bruge et let transparent materiale.

Årstiderne skifter - wovin wall følger med

Når først rammestrukturen er etableret er det meget enkelt at skifte udseende på wovin wall. På få sekunder kan du skifte et par enkelte fliser og få et helt nyt udtryk. Eller hvad med en lysegrøn væg om foråret, en rødbrun til efteråret og en helt hvid om vinteren?

Nu kan det så ikke blive mere kreativt - eller?

Jo, for med en bestemt oval type flise er det muligt at få sin wovin wall med individuelt print. Vi har f.eks. set en børnehave bruge wovin wall som væg med udskiftelige billeder af børnene. Der findes naturligvis også wovin walls med lidt mere kommercielle print - men den med børnene var et sjovere eksempel.

vægbeklædning nedhængt loft vægbeklædning

Akustikken skal også have en på ørerne

Der er to veje til at gøre en wovin wall akustisk dæmpende. Den enkle vej er at bruge fliser med stof på forsiden. Den lidt mere effektive og videnskabelige er perforerede fliser med akustisk dæmpende skum på bagsiden. Under alle omstændigheder er det skønt med en smuk akustisk løsning, der kan bruges som en kreativ medspiller i indretningen.

Ring og få et konkret forslag

Vi har af naturlige årsager ikke en prisliste eller et færdigt katalog med løsninger lige til at pille ned fra hylden. Mål op hvor meget plads I har til rådighed og ring til os og få en snak om jeres løsning - for den findes helt sikkert.

Tak for opmærksomheden.

Med venlig hilsen

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk