Nyhedsmail Juni 2006

Det går ikke så ringe endda! Sådan ville en jyde nok beskrive udviklingen hos total2office. Dette nyhedsmail vidner da også om en del aktivitet og fremgang i vores nystartede virksomhed.

total2office er flyttet til nye spændende lokaler

Optimismen bobler i den grad hos total2office. Den 2. juni 2006 flyttede vi derfor efter en god start og en fremgangsrig etableringsperiode til nye spændende lokaler på Rentemestervej i København NV.

Da vi mener, traditionelle møbeludstillinger er for kedelige og uinspirerende, indretter vi os i et arbejdende showroom. Vi kan derfor om kort tid fremvise nogle af Danmarks bedste kontormøbler i funktion. Istandsættelsen af vores nye domicil er naturligvis udført af vores dygtige tømrermester. Derved bliver selve lokalet også en del af vores budskab om kontorentreprise og høj kvalitet i indretningen.

Kom og besøg os. Så kan du også høre om kontorentreprise og hvordan et omhyggeligt sammensat netværk bliver til et slagfast koncept. Vi glæder os til at se dig, men ring alligevel for en god ordens skyld i forvejen.

Vores nye kontoradresse er:

total2office
Rentemestervej 64, 2
2400 København NV

Vores lageradresse er uændret:

TN Kontormontering
Navergangen 1
2690 Karlslunde

Kontorentreprise: ”Giv os nøglerne til jeres nye domicil, så klarer vi resten”

Flere store virksomheder viser allerede interesse for vores unikke totalkoncept. Fælles er, at de alle kan se værdien i at overlade hele entreprisen til én kompetent leverandør. For mange betyder den store ressourcebesparelse mest, andre lægger mere vægt på den kvalitetsforbedring, der følger med, når ansvaret for renovering og indretning samles hos en enkelt leverandør. Vores mål er, at vores kunder skal opnå begge dele - derfor 2tallet.

Referencer

Referencer er vigtige, især når en virksomhed etableres med baggrund i et uprøvet koncept. Vi glæder os derfor over, at kendte virksomheder som Mellemfolkeligt Samvirke, Intel, Jubii og Luxo Danmark allerede har valgt os som leverandør af en eller flere af vores ydelser.

softwall – nye produkter og ny hjemmeside

Da vi i december 2005 underskrev en eksklusivaftale med canadiske molo design om distribution og markedsføring af softwall i Skandinavien, var dette i princippet en afstikker i forhold til vores oprindelige mission for total2office. Samarbejdet med molo design har siden udviklet sig til en succes og softwall er på kort tid blevet et kendt produkt i Danmark, Norge og Sverige. Forventningerne til den kommende periode er yderligere udbredelse og vækst. Bl.a. har vi store forventninger til en lang række nye produkter indenfor samme koncept.

Klik her for mere information om softwall og molo design

Ny virksomhedskultur stiller nye krav til dynamisk domicilindretning

Loungemiljøerne vinder hurtigt frem i mange virksomheder og er derved et af de mest synlige tegn på, at virksomhedskulturen ændrer sig. Virksomhedsdomicilet bliver nu i højere grad et sted vi mødes for social omgang og vidensdeling. Hvis dette ikke var et behov, ville der være store besparelser og fordele forbundet med at lave domicilløse virtuelle virksomheder baseret på mobile enheder og medarbejdere bundet sammen af Internettet. Teknologien har faktisk længe tilladt det, men det vil nok kun være sjovt i 14 dage.

Fremtidens kontor er her nu og planlægningen af din virksomheds indretning er ikke længere blot en afvejning omkring cellekontorer og kontorlandskaber. Der skal ses mere nuanceret på organisation, processer, opgavetyper og samarbejdsformer inden valget af den optimale indretning kan foretages og planlægges.

Hos total2office glæder vi os over udviklingen, som både tilgodeser den enkelte medarbejder og virksomheden som en dynamisk gruppe af mennesker med et fælles mål. Derfor har vi også fra starten valgt samarbejdspartnere, som allerede har tilpasset deres ydelser til den nye virksomhedskultur. Ring til os og hør mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Klik her og se et lille udvalg af vores loungemøbler

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk