Planika bioethanolpejse, Dauphin kontorstole mv.

2008 var endnu et udviklingens år for total2office. Overgangen til nye IT systemer med nye faciliteter har bidraget til en endnu bedre kundeservice og dialog. En helt ny og informativ hjemmeside har gjort det enklere og mere inspirerende at søge information om vores produkter og ydelser. Nye spændende produkter og underleverandører har samtidigt også bidraget til, at vi nu er en endnu mere attraktiv forretningspartner.

Udviklingen vil fortsætte i 2009, hvor vi bl.a. sætter fokus på bæredygtighed. Vi kan i den forbindelse allerede nu afsløre, at total2office udstiller bæredygtigt design fra canadiske molo design, når vi ultimo august deltager med en 70 kvm stor stand i forbindelse med den nye internationale designudstilling CODE09 i København.

Planika bioethanolpejse

Vi sluttede året med at indgå eksklusivaftale om salg og distribution af et yderst spændende sortiment af bioethanolpejse fra polske Planika. Bioethanolpejsene brænder helt rent og er derfor enkle at installere og placere - helt uden skorsten eller anden form for aftræk. Bioethanolpejse afgiver en behagelig varme, men er dog mere tænkt som dekoration end varmekilde. Planika afskiller sig ved at have de samme varianter som alle producenter plus et spændende sortiment af produkter, som ikke er set før. Pejse indbygget i sofaborde samt digifire (pejse med fjernbetjening) er gode eksempler.

Kædeudrulning af nyt butiksinventar

total2office har nu leveret og monteret komplet inventar til mere end 40 Q8 butikker. Det nye flotte butikskoncept er derfor for alvor ved at være synligt i de fleste dele af landet. Vi er meget stolte af at deltage som en vigtig partner i dette store projekt og for at vi igennem hele forløbet har ydet en høj og konstant kvalitet og service. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med Q8.

Vi har optimeret vores forretningsgange således, at vi for alvor er blevet klar til at tilbyde andre butikskæder samme hjælp til en professionel kædeudrulning af nyt inventar og indretning i øvrigt.

Link til mere information om total2office butiksindretning: www.total2office.dk/butiksindretning

 

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk