Prisbelønnet rumdeler skaber intime rum i rummet!

Det canadiske design- og researchorienterede studio molo design har vundet flere internationale designpriser for deres unikke og smukke designprodukter og arkitektur. total2office har været molos eksklusive partner i skandinavien siden molo design i 2005 modtog INDEX: 05 prisen uddelt af H.K.H. kronprins Frederik.


Designduoen Stephanie Forsythe og Todd MacAllen

Intime rum med softwall

Designduoen Stephanie Forsythe og Todd MacAllen er både designere og arkitekter. Vekselvirkningen mellem arkitektur og design giver parret inspiration til at designe enestående elementer til rum og bygninger. Stephanie og Todds tilgang har på denne baggrund skabt en rumdeler, der bedre end nogen anden skaber en behagelig intimitet i rummet. Til gavn for miljøet og menneskers velbefindende.

Enestående akustiske egenskaber

Den riflede overfaldestruktur giver softwall gode akustiske egenskaber. softwall kan således mange steder løse de typiske problemer med baggrundsstøj og uønskede lyde i kontorer og konferencelokaler. Vi har sågar et eksempel på softwall brugt som lydvæg i forbindelse med klassiske koncerter!

softwall i selskab med Poul Henningsens Grand Piano

Det bliver ikke mere fleksibelt

Den samme softwall kan strækkes fra 2 til 4,5 meter i længden og kan bøjes/drejes, som der er behov. Er 4,5 meter ikke nok, kan flere kobles sammen i det uendelige. softwall fås i flere højder fra 30 til 300 cm.

Stephanie og Zoe kobler her flere vægge sammen i en kreativ formation

Har vi ikke lige den rigtige højde som standard, er det ikke noget problem. Vores nabo er nemlig en venlig bogbinder, som gerne stiller sin skæremaskine til rådighed. Derved kan vi skære en væg ned uden meromkostning.


Det tager mindre end et sekund at hakke en 4,5 meter lang væg over - og der er ingen fortrydelsesret!

Kompakt når den ikke bruges

En softwall på 4,5 meter fylder ikke mere end 4-5 cm, når den er foldet sammen. Det gør den let at stuve væk på en hylde eller under sofaen. Eller hvad med at bruge den medfølgende krog (kun textile fra H:183 cm) og hænge den op som vægdekoration?


Alle textile softwall fra 183 cm og op leveres med en pæn krog, så den kan hænges op på væggen

Det bæredygtige valg

molo design deler bæredygtigheden op i tre afsnit: 1) fleksibiliteten giver flere brugsmuligheder, 2) effektiv udnyttelse af materialer - der går kun 10 - 12 kg materiale til en 183 cm høj og 4,5 meter lang væg og 3) ansvarligt valg af genbrugsmaterialer i produktionen, og et slutprodukt der er 100% genbrugeligt. Læs mere om hvordan molo selv beskriver det ved at klikke her.

Hokus pokus ... før og efter. Så lidt fylder en lounge inden den folder sig ud!

Og nu lyser den også!

Som noget helt nyt kan vi også integrere LED lys i molos hvide textile softwalls. Så hvis softwall ikke allerede er i en klasse for sig selv, så er den nu blevet en elev med en meget lys fremtid. Det diffuse lys fremhæver væggens smukke lethed og opfordrer i den grad til kreativ og stemningsskabende lyssætning.

Vandrette kanaler giver mulighed for integration af LED lys

Sæt dig ned!

Du sidder sikkert allerede ned - men så er du også klar til at modtage information om, at konstruktionen brugt til softwall genbruges både i møbler og lamper! softseating fås i to materialer: textile i hvid og kraft paper i sort og brun. urchin softlight fås kun i hvid textile.

total2office sidste dag efter CODE 09

Flere veje til mere information

For mere information om softwall er du velkommen til at ringe til os, besvare denne mail eller hvis du er lidt genert blot bestille mere information ved at klikke her. Er du sulten efter at se mere her og nu, kan du naturligvis også smutte forbi siderne om molo design ved at klikke her. Er du ekstra nysgerrig eller måske bare typen, der skal føle og røre, er du også meget velkommen til at komme forbi - men ring lige i forvejen, da vi nogle dage arbejder hjemme, for at spare på resurcerne, og nødig vil have du går forgæves.

Tak for opmærksomheden.

Med venlig hilsen

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk