Inspiration fra messer!

Kan godt høre at overskriften er lidt triviel - og den sælger måske heller ikke ligefrem aviser. Men under alle omstændigheder er messer et rigtig godt sted at samle inspiration - det er jo her producenterne gør sig ekstra umage for at vise hvad de dur til. Herunder lidt eksempler fra vores verden.

molo på Maison & Object 2013

I forbindelse med Maison & Object 2013 demonstrerede molo design hvor højt man kan komme med at stable deres kraft paper softblocks. 5 meter i højden og 6 gange 9 meter i grundplan. Selv om du har pladsen, så lad være med at gøre dette derhjemme. I det mindste ikke uden at spørge din molo design ekspert (altså os) til råds først.

Impact Duo hos DuPont Corian® på Stockholm Furniture Fair 2013

DuPont deltager i udstillinger for at inspirere til hvordan Corian® kan bruges i nye sammenhænge. I forbindelse med Stockholm Furniture Fair var vores Impact iPad stander derfor med i en spec. udgave. Den to farvede iPad stander Impact Duo er nu et bestillingsprodukt. Vælg selv farven på fronten blandt de rene Corian® farver. Bagsiden er altid i 6 mm hvid Corian®.

Maison & Object stand bygget i strækfolie

Under mit besøg på Maison & Object 2013 stødte jeg også på denne fantastisk stand. Den er bygget 100% i bagbelyst strækfolie. Jeg tog egentlig billedet til vores gode venner fra Stretch Ceiling Denmark. De har nemlig forhandlingen af Barrisol strækfolie. Systemet går i sin enkelhed ud på, at man spænder folie op mellem aluprofiler. Det kan så bruges som væg- og loftbeklædning, med eller uden lys ... eller som her til at bygge virkelig kreative messestande. Det er i øvrigt ikke så længe siden Stretch Ceiling flyttede ind hos GrapeDesign; så hvis I har lyst til at høre mere, skal jeg nok introducere jer for hinanden.

Vil du gerne inspireres mere?

Var det god inspiration? Og har du lyst til at se mere? Så skal du vide, at den grønne stander snart er tilbage i vores showroom, og den brune "hytte" allerede står her ved sidden af mig ... dog kun 244 cm høj og kun med plads til en candle light dinner til to (den er brandhæmmet). Så hvis du har lyst til at komme forbi til mere inspiration, er det bare at give os et kald på +45 38 878 800.

Bedste hilser fra Christian Nygaard, 14. februar 2013

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk