Impact sofa (convertible)

Ahhh - så kom foråret og lyset endelig til os. Og GrapeDesign springer tidligt og forårskåde ud som ny sofa-producent ved at tilføje en ganske unik sofa til Impact serien. Designet er vores helt eget og den herlige sag er 100% Made in Denmark.

Impact sofa

Sofaen er designet efter samme filosofi, som sine brødre og søstre i Impact serien: bløde, imødekommende kurver, der lægger op til en uformel stemning og indbyder til kreativitet, dialog og nærvær. Formen er faktisk lånt af Impact receptionen - sofaen er bare 20 cm længere.

Convertible = konverterbar

Impact sofa (convertible) er – som navnet antyder – mulig at lave om fra almindelig åben sofa, til en box-sofa, der skærmer af for omkringværende lyde og gør det muligt at tage en pause eller arbejde fokuseret og uforstyrret.

Impact sofa

En løsning vi med succes har brugt i tidligere indretninger, er at skabe rum-i-rum, ved at sætte to box-sofaer sammen overfor hinanden. Det bliver en slags akustisk dæmpet oase, hvor der kan føres samtaler, der hverken skal høres eller forstyrres af andre.

Fleksibel og fremtidssikret

Den konverterbare sofa købes i to dele. En sofa-base og en sofa-top. Basen kan bruges alene, og toppen kan af- og påmonteres, som man nu har lyst og det ellers passer til indretningen. Hvis behovet er en helt almindelig sofa, kan I også nøjes med det. Toppen kan man altid købe senere. Dermed er Impact sofa (convertible) både fleksibel og fremtidssikret.

I kan selv vælge polster - bare det er Hallingdal 65

Vi mener Kvadrat Hallingdal 65 er det helt rigtige polster til Impact sofaen. Det har vi en masse gode argumenter for. Herunder, akustik, holdbarhed og udtryk. I må til gengæld gerne selv vælge farven. Endda også hvis I skulle have lyst til top og base i forskellige farver.

Bløde kurver passer ind overalt

Vi har rigtig gode erfaringer med at indrette med bløde kurver. Mange gange er det faktisk meget enklere at skabe en harmonisk indretning, når de stringente linier brydes af lidt former. Impact sofa convertible passer derfor både sammen med de andre Impact-produkter og som medspiller til klassiske møbler eller en organisk kontrast i en mere kantet indretning.

Lyst til mere?

Vi er sindsygt stolte af vores nye sofa og har rigtig meget lyst til at vise den frem. Men desværre er den lidt svær, at have med i bilen. Så jeg håber, du måske har lyst til at komme forbi og se den her i vores showroom på Rentemestervej? Det er bare at give mig et kald, så finder vi et tidspunkt. Hvornår på ugen eller i løbet døgnet er ikke så afgørende for mig.

Med venlig hilsen

Christian Nygaard,
Den glade Designer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk