Impact disk med front laserskåret i genbrugs pap

Hold nu op, hvor har vi glædet os til denne opdatering af vores sortiment! Det har været en lang process; men nu står her. Endelig. Den færdige version af Impact disken med en front i miljørigtig genbrugspap skåret ud med laserteknologi. Vi er meget tilfredse med resultatet og stolte af den lille ny. Hvad synes du? Smid gerne en kommentar eller to i en svar-mail.

Imødekommende og bæredygtig

Impact receptionsdisk i pap

Impacts formsprog er imødekommende og fremadstræbende, så papudgaven er ligeså tiltalende og indbydende, som den normale Impact disk. Men når nu teksturen fra det laserskårne genbrugspap kombineres med den strukturmalede top og den sortbejdsede bordplade i bambus, så vanker der oplevelse for sanseapparatet - og masser af point på bæredygtighedskontoen!

Impact receptionsdisk i pap Impact receptionsdisk i pap
Impact receptionsdisk i pap

Link: Hvorfor Bambus bordplade?

Modulær og fleksibel

Impact disken er modulært opbygget, hvilket giver mulighed for at udvide med ekstra arbejdspladser og sving i begge retninger. I overgangen mellem arbejdspladserne er der blevet plads til et lille skab, der kan rumme computerhjernen og et par ringbind, samt en skuffe til kontorting.

Impact receptionsdisk i pap

De mange lag pap er samlet med gennemgående stålstænger, der sørger for at top og bund holder godt fast på pappet. Det er lig med enkel montering uden brug af lim eller andre slags klisterkemikalier. Det betyder også, at skulle uheldet ske, er det nemt at udskifte enkle stykker af genbrugspappet. Konstruktionen er dog overraskende holdbar, så vi forventer ikke, at ret mange løber ind i den slags problemer.

Link: Mere om Impact disken på vores hjemmeside

Også en arbejdsplads

Impact disken overholder alle krav til en arbejdspladsindretning (EN-527/1), så med sine beskedne ydre mål (180x110 cm), kan den bruges som en utraditionel arbejdsplads med plads til lidt privatliv midt i et hektisk storrumskontor.

Impact receptionsdisk i pap

Har du brug for idéer til resten af receptionen, har vi samlet en pakke af belysning og inventar, der passer sammen med disken.

Link: Opdateret prisliste

Kom forbi og få et knib i armen

Nu hvor vi endelig har fået den lille ny hjem, står vi hver dag og beundrer vidunderet, mens vi kniber hinanden i armene. Hvis du har lyst til at tælle antallet af paplag eller få et armknib, så er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom på Rentemestervej. Ring dog lige i forvejen, så du ikke overrasker os i en halvpinlig glædesdans.

Bedste hilsner fra Christian Nygaard, juni 2013

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk