GrapeStore webshop for virksomheder er åben!

Dagens gode nyhed er, at vi har lanceret en webshop, så nu du kan købe Impact by GrapeDesign og molo’s fantastiske softprodukter uanset tid på døgnet eller placering på planeten. Lad os dog slå fast med det samme. Vi tager stadig telefonen lige så hurtigt og modtager ordrer personligt med større begejstring, end det har været muligt at programmere ind i websitet. Så de nye onlinemuligheder er ikke en afløser, men en blot udvidelse af kontaktpaletten hos GrapeDesign. Så er det dersens Internethandel ikke lige dig; så ringer du bare!

Få alle detaljer og priser med det samme

Under udviklingen af webshoppen, har vi lyttet til de ønsker, vores kunder har haft i forhold til at gøre det lettere at se hele udvalget og de forskellige specifikationer. Derfor er der lagt stor vægt på, at gøre det nemt og enkelt at få overblik over mål, features og priser. Vores tests viser, at vi er kommet langt, men vi hører selvfølgelig altid gerne fra vores kløgtige kunder og venner. Så klik endelig forbi og se, om du er enig i, at overblikket er der.

Link: GrapeStore

Fri levering i Danmark på ALT fra shoppen

En anden ting vi har fået som et ønske, er at gøre det klart, hvad prisen reelt er. For da ingen af vores produkter kan være i boblekuvert, kan håndtering, fragt og forsikring godt løbe op. Vi har derfor besluttet, at priserne i webshoppen altid er inklusiv fragt og forsikring, når vi snakker levering på en virksomhedsadresse i Danmark. Så den pris du ser, er den endelige pris. Det er simpelt og nemt, som det skal være.

Vind et par molo cappello lamper

For at markere lanceringen af shoppen forærer vi to molo cappello lamper væk. Det eneste du skal gøre for at være med, er at finde det produkt i shoppen, du synes er det lækreste, flotteste eller smarteste. Når du har fundet det, besvarer du blot denne mail med link til produktet og et par ord om, hvorfor du synes godt om netop dét produkt. Sidste chance for at være med i lodtrækningen er fredag d. 5. februar 2016. Da cappello gør sig rigtig godt parvis, får den heldige vinder begge lamper.

Link: molo cappello

Så er vi i gang med 2016!

Så fik vi skudt 2016 godt i gang. Vi glæder os til et spændende år med en stor produktlancering lige om hjørnet og flere messedeltagelser på bedding. Så stay tuned, mens vi maser videre med udviklingen.

Med venlig hilsen

Christian Nygaard,
Designer og ejer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk