Skal det næste Impact produkt være et garderobesystem?

Jeg kunne godt bruge din hjælp. Vi arbejder nemlig på det næste produkt i Impact-serien, og har et par idéer, men jeg vil gerne sikre mig, at det næste produkt også løser en reel udfordring. Derfor har jeg brug for din hjælp, da du udtænker rum og indretninger hver dag, og ved, hvad du mangler en bedre løsning på.

Impact-serien tæller pt. to iPad standere, to forskellige pulte/talerstole og en modulær receptionsdisk. Formsproget er imødekommende og designet er holdbart og bæredygtigt.

Den idé jeg er længst fremme med er en garderobeløsning, der løser opgaven med at have et regulært sted at placere jakker og overtøj, uden at bringe det spraglede udtryk, 20 forskellige jakker giver, med ind i rummet.

Imapct garderobesystem

Produktet skal være modulært og ikke kræve ombygning, men derimod nemt passe ind og give rummet en opgradering visuelt og funktionelt. Derfor har jeg også tænkt, at materialet skal være formpresset filt, da det er et pænt materiale med gode akustiske egenskaber. Den buende form giver også fordelen af at bryde stående bølger - også et funktionelt plus.

Det jeg beder dig om, er din umiddelbare mening om produktet i form af design og materialevalg. Jeg vil også være meget interesseret i at høre din oplevelse af fordele og ulemper ved de løsninger der er på markedet i dag.

Jeg tager din feedback seriøst og håber at kunne tilbyde et bedre produkt til brug i dine løsninger indenfor en ganske overskuelig tidshorisont. Som tak for at bruge to minutter på at komme med feedback, er du med i lodtrækningen om en god flaske rom.

Du kan svare i formularen her > (deadline 30. juli 2014)

Bedste hilsner

Christian, designer og ejer af GrapeDesign

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk