En hilsen fra “den blå papirhytte”

Først og fremmest tak fordi du besøgte Building Green, og dermed viste, at grønt byggeri er noget med fremtid i. Dernæst tak, fordi du har udtrykt ønske om at høre mere fra os, der havde produkter og løsninger med på messen. Hos GrapeDesign, mærker vi tydeligt, at det øgede fokus på bæredygtighed i byggeriet, afspejler sig i overvejelser omkring indretning.

Link: Bæredygtig indretning

Vi indretter virksomheder, der vil være lidt ud over det sædvanlige

GrapeDesign rådgiver virksomheder om indretning af rum, der skaber oplevelser, du kan mærke, og som tilgodeser mennesker og deres meget forskellige behov. Billederne herunder er fra Scion DTU som fik en ny cafe, uformelle mødefaciliteter samt bedre miljø og akustik i kantinen.

For eksempel har vi taget udgangspunkt i kontormedarbejdere, der skal koncentrere sig i åbne kontorer, kunder, der skal inspireres i butikker, gæster, der skal slappe af på restauranter, og besøgende på messer, der skal have en oplevelse.

De ting har vi ikke opnået med “standardprodukter”, for målet har jo netop været, at skabe rum, der ikke er ”standard”. Derfor har udviklingen af vores egen produktserie også taget fart henover de sidste par år.

Link: Mere om indretning

Impact concept by GrapeDesign

Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt. Det sætter tonen og skaber rammen, for de mennesker, der indtager rummet. Vi udvikler derfor produkter, der kommer nye besøgende i møde på en venlig og inspirerende måde. Fordi vores produkter overrasker og skaber indtryk, kalder vi serien “Impact”.

Impact receptionsdisk i pap

Et gennemgående træk er bløde imødekommende kurver og materialevalg, der både understøtter det funktionelle, æstetiske og bæredygtige. Derfor bruger vi så forskellige ting som genbrugspap, bambus, rustfrit stål og Corian® - og ja, faktisk er vi netop blevet klar med en receptionsdisk med front i blødt og funktionelt akustisk filt!

Impact iPad stand corian
Impact pult genbrugspap

Link: Mere om Impact

Udvidet samarbejde med prisvindende molo

Vi har også et solidt samarbejde med det canadiske designstudio molo. Dem med de fantastiske “softprodukter” som fx softwall - produkter, der har vagt stor begejstring og debat, og taget den ene designpris efter den anden.

molo’s første produkt var softwall rumdeleren, der som en harmonika kan trækkes fra sammenpresset tilstand på 5 cm til en længde på op til 4,5 meter! Senere kom softseating, og senest de meget populære softlight lamper.

Link: Mere om molo

Vi forsøger ikke at genopfinde stolen

Der findes rigtig mange lækre og solide designprodukter, der gør en forskel i indretningen af virksomheder. Derfor er vores mission ikke at genopfinde produkter, bare fordi vi kan. Hvis vi designer et produkt, er det fordi vi oplever, at det mangler.

Der findes jo allerede rigtig mange “perfekte stole, borde og lamper”. Når vi indretter virksomheder indgår der derfor ofte produkter fra dygtige producenter som GUBI, Functionals, versus, Holmris og Flos. Det vigtigste i vores tilgang er, at tingene skal spille sammen, og alle elementer understøtter den oplevelse, rummet skal give.

Fik du lyst til mere?

Jeg håber du har fået et godt indtryk af, at der er mange muligheder. Hos GrapeDesign lægger vi os i selen for at finde ind til jeres behov og få det til at gå hånd i hånd med budget og ønske om funktionalitet og bæredygtighed.

Har du et projekt, du kunne tænke dig at få en uforpligtende snak om - eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan vi arbejder med indretning og design - så giv mig et kald på 40 646 100 eller besvar denne mail med dine spørgsmål og ønsker.

Tak for din interesse i god indretning og bæredygtighed - det er fremtiden!

Venlig hilsen Christian Nygaard (ejer og designer), Oktober 2013

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk