Nu skal det endelig handle om mennesker

GrapeDesign har sat kursen mod nye tider og opdateret hele idegrundlaget. I fremtiden kommer indretning og design nemlig i langt højere grad til at fokusere på mennesker. Alt hvad GrapeDesign gør vil derfor handle om mennesker. Mennesker der oplever og trives. Vores valg af produkter og indretningsløsninger vil derfor være gennemsyret af menneskers opfattelse af og velbefindende i rum. Vi har delt GrapeDesign op i tre grene; produkter (Design Grapes), mennesker i butikker og mennesker i åbne kontorer.

DesignGrapes

Hos GrapeDesign fascineres vi af, hvordan selv små elementer præger den samlede oplevelse af et rum. Når vi udvælger produkter, søger vi derfor altid designprodukter, der bidrager med ekstra kant og stemning - og selvfølgelig uden at gå på kompromis med de funktionelle aspekter. Hvis vi ser et behov, der ikke opfyldes ordentligt af eksisterende produkter, sætter vi os derfor gerne til tegnebrættet og skaber produkter selv - som f.eks. den helt nye !mpact ipad info stander.

molo design softblocks Planika Jar bioethanolpejs !mpact iPad info stand

Mere om vores DesignGrapes >

Mennesker i butikker

Vil du have success med din butik i dag, handler det i høj grad om at give de mennesker der kommer ind i butikken én på opleveren. De skal overraskes og have noget at fortælle deres venner om. Lykkes det, kommer de tilbage - og de har vennerne med. Lykkes det ikke, går de til konkurrenten eller køber fra en webshop. Længere er den faktisk ikke. Dette er derfor også vores afsæt, når vi laver butiksdesign. Altså at oplevelser er lig med mennesker i butikken - og mennesker i butikker er lig med succes.

Mere om butiksdesign >

Mennesker i åbne kontorer

De åbne kontorer gør rigtig meget godt for vidensdelingen og passer rigtig fint med trenden indenfor organisation og ledelse. Desværre bliver det oftest til ALT for meget vidensdeling. Der er jo som bekendt forskel på “nice to know” og “need to know” - og måske er kollegaens samtale med teenagedatteren ikke helt kvalificeret til “need to know”? 
Hvis det er noget du genkender, ville det så ikke være interessant at kigge nærmere på, hvordan vi med en fleksibel indretning, kan gøre kontoret til en effektiv arbejdszone, hvor der også er rart at være - og hvor der er mulighed for at tale med datteren mere privat? Det kan vi hjælpe med. Hjælpe med at give mennesket i kontoret en bedre hverdag. Og som du ved, så kvitterer mennesker der trives med et bedre resultat på bundlinjen.

Mere om mennesker i åbne kontorer >

Bæredygtighed

Når vi bekymrer os om mennesker, er det naturligt at arbejde med bæredygtigheden i vores produkter og løsninger, hvilket på ingen måde er et nyt område for os. Nu giver det bare endnu bedre mening.

Mere om bæredygtighed >

Er vi på bølgelængde? Så ring på 38 878 800 og fortæl, hvad vi kan hjælpe jer med.

Christian Nygaard, 24. oktober 2011

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk