To københavnske design destinationer

April er blevet endnu en super spændende måned for GrapeDesign. Som tidligere nævnt, udstillede molo design på Salone Del Mobile i Milano, og præsenterede nye lækre produkter. Så allerede der, lå april lunt i svinget til at blive en af de bedste måneder i år. Men nu har årets fjerde måned så udbygget føringen. Vi har nemlig fået lov til at sætte vores præg på to hotte og højaktuelle designdestinationer i København. Begge aktuelle netop nu og du er meget velkommen til at kigge forbi.

Dansk Design Center åbner igen mandag d. 29. april

molo hos Dansk Design Center

DDC har opbygget et ry for at lave spændende og fremsynede udstillinger indenfor design i ordets efterhånden mangetydige tolkninger. Så stoltheden voksede op til begge ører, da DDC kontaktede GrapeDesign, for at indgå et samarbejde om ombygningen og indretningen af Dansk Design Center og Design Society på H.C. Andersens Boulevard. Vi har i samarbejde med molo været med til at sætte vores præg på indretningen med den betagende softblock installation i brunt kraft paper.

Link til prisliste

Dansk Design Center i forandring

DDC er i det hele taget ved at genopfinde sig selv og sætte mere fokus på fremtidens design. Ifølge DDC's CEO Nille Juul-Sørensen, skal det være slut med at kigge ud af bakspejlet og sideruderne. DDC vil bidrage til, at dansk design - og designerne bag - spiller en afgørende rolle i at forme fremtiden.

molo og Georg Jensen hos Normann Copenhagen

molo hos Normann Copenhagen

Aprils førerposition som årets mest spændende måned, blev slået fast, da vi endnu engang gik sammen med Georg Jensen og molo om at lave en betagende visuel oplevelse. Denne gang i form af en udstilling hos Normann Copenhagen på Østerbro. Udstillingen er godt i gang og tages ned igen d. 7. maj, så det er nu du skal rykke, hvis du har lyst til at se og røre.

molo design hos Normann Copenhagen molo design hos Normann Copenhagen

Link til prisliste

Har du et rum, der skal være en betagende oplevelse?

Vi synes det er fantastisk at skabe rum med molo designs smukke og gennemtænkte produkter. Velvære, stemning, godt design, behagelig akustik og ikke mindst fleksibilitet i overflod, er de bærende elementer. Så har du et kontor, en messe, en stue eller måske en restaurant, er molo måske noget for dig? Giv os et kald på 38 878 800, så tager vi en snak om mulighederne.

Link til mere om molo

Bedste hilser fra Christian Nygaard, april 2013

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk