CODE 09 skandinaviens første store designmesse blev en ubetinget succes

Puhaaa! Så er vi kommet godt og sikkert igennem CODE 09. Indrømmet ... det var måske noget af en satsning at booke en 144 kvm stor stand og bruge halvdelen på skærmvægge og foldemøbler alene! Men der var heldigvis ikke tale om de helt almindelige af slagsen - men videreudviklingen af INDEX: 05 prisvinderen fra canadiske molo design. Den positive respons udeblev da bestemt heller ikke.

Vi introducerede naturligvis en lang række spændende nyheder, som kan give indretningen hos alt fra virksomheder og private til butikker og hoteller lidt mere karakter.

softwall + softblock modular system

softwall og softblock er allerede gode gamle kendinge. Det nye er, at systemet er blevet gjort mere modulært, endnu smukkere og endnu mere stabilt. Billederne taler for sig selv - men ring endelig til os, så fortæller vi gerne mere om det enestående system til optimering af rum og akustik.

akustisk skærmvæg og rumdeler

softwall + softblock LED

Samtidigt med introduktionen af det nye modulære system har molo design forberedt softwall + softblock til at kunne indeholde LED lys. Derved tilføres endnu en smuk og meget unik dimension til en rumdeler, som i forvejen har hele den etablerede designverdens bevågenhed!

cloud softlight

Inden udgangen af året er cloud softlight klar til leveringen. I forbindelse med CODE 09 havde vi lånt en tidlig prototype - vi kunne ganske enkelt ikke vente med at løfte sløret for hvor smuk og enestående den nye lamper bliver. Den kommer i fire forskelllige størrelser og vil kunne ophænges i kreative skyformationer eller enkeltvis.

Verdens første digitale bioethanolpejs

Fra vores venner i Polen, Planika introducerede vi verdens første digitale bioethanolpejs. For dem som kom forbi ... det sorte skab med indbygget pejs forrest til venstre på standen. Det digitale består i at pejsen kan tændes og slukkes med en lille fjernbetjening og at den brænder længere fordi en lille pumpe selv løbende suger bioethanol op i brænderen fra en dunk på 5 liter. Vi synes fordelene er indlysende - men se mere her >

Four Design introducerer FOUR WORKS lounge møde- og arbejdsstol

Ikke langt fra Bellacenter introducerede vores nye leverandør Four Design en spændende ny loungestol indbygget med de faciliteter man kender fra en almindelig arbejdplads ... selv 2 stk. strømudtag i det integrerede laptopbord er der blevet plads til. Vi synes det er en sjov løsning og kan helt klart se os selv holde nogle afslappede men seriøse møder i sådan en anordning. Stort tillykke til Four Design og den nye danske designduo SVANE & TERRAZAS.

Tak for opmærksomheden.

Med venlig hilsen

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk