cloud softlight fra molo design

cloud softlight fra canadiske molo design skaber et bølgende tag af bløde lysende former i en unik topografi. Den skulpturelle tredimensionale form er indvendigt oplyst med miljøvenlige LED lyskilder. Lyset spreder sig via den specielle cellestruktur og byder på en betagende oplevelse. Og jo; forresten cloud softlight er akustisk dæmpende ... tændt som slukket.

cloud softlight

Vi kan levere cloud softlight enkeltvis i størrelserne Ø 560, 860, 1180 og 1620 mm og i tre sammensatte klyngestørrelser. cloud softlight er fremstillet i samme materiale og struktur som textile softwall + softblock. Lamper og vægge supplerer derved hinanden i flydende, skulpturelle miljøer.

cloud softlight lampe cloud softlight lampe cloud softlight lampe

Sådan kan man f.eks. bruge cloud

Hvordan virker softlight cloud så i brug? Dette er den første gang vi introducerer den færdige cloud softlight for offentligheden. Vi har endda selv indtil nu kun brugt prototyper i forbindelse med udstillinger i Danmark og Italien. Så det bedste vi indtil videre kan gøre for at inspirere er med lidt illustrerede eksempler. 

Design- og ideoplæg til en kombineret surfercafé og sushirestaurant. Den lette molo design cloud lampe falder helt naturligt ind og skaber rummet. Samtidigt bidrager den grønne plantevæg og lamperne med den bløde overfladestruktur til en yderst behagelig akustik. Loftpladerne i bambusfiner underbygger det organiske udtryk som modvægt til den stramme indretning.

Skyerne er drevet indenfor i dette kontorlandskab. Ikke som et uvejr - men snarere en behagelig forbedring af indeklimaet. Det bløde lys, de smukke dekorative kurver og de unikke akustiske egenskaber gør cloud til et nyt spænde 3i1 produkt til moderne kontorer. Tegningen viser også hvordan cloud med fordel kombineres med softwall + softblock skærmvægge og de smukke softseating loungemøbler.

Vi har bygget flere stande med softwall. Hver gang har vi oplevet at softwall nærmest magnetisk trækker besøgende ind på standen. Denne effekt bliver ikke mindre med cloud. Se også eksempler på molo design brugt til udstillinger + events.

Skal vi blive konkrete ... så ring til os i dag

Har I en indretning, der bare skriger på cloud eller trænger I måske til lidt nyt lys og lidt akustisk dæmpning eller hvad; måske mangler jeres undstillingsstand lige netop magneten, der med stor kraft trækker besøgende ind på standen? Uanset hvad; så er vi altid klar til en snak og stiller meget gerne konkrete forslag som herover.

Bedste hilsner fra

total2office ApS, Rentemestervej 64, DK-2400 København NV, tel. +45 38 878 800

Kort om total2office

total2office er en dynamisk og innovativ indretningsvirksomhed, der hjælper med alle former for indretninger til kontorer, hoteller og butikker. Vores primære fokus ligger på godt design, høj kvalitet, nærværende service og bæredygtighed. total2office tilbyder turnkey indretninger - så giv os nøglerne og en dato, så klarer vi resten. total2office er desuden eksklusiv forhandler af en række interessante designprodukter, som aktivt bruges til at give vores kunders indretninger et ekstra tvist.

 

Bæredygtighed

total2office arbejder aktivt med forbedringer og tiltag indenfor bæredygtighed. Vi har fokus på, hvordan vi kan gøre en forskel hos os selv internt, og på hvordan vi kan levere den mest bæredygtige indretning. Vi prioriterer danske producenter og især producenter, der som os har fokus på bæredygtigheden. Flere af vores producenter er allerede ISO 14001 certificerede og flere er godt på vej. Læs mere her

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk