Bravo for Danmark!

Så er Stockholm Furniture Fair 2015 afviklet. Endnu engang havde jeg mit kamera med for at rette søgeren mod nyheder, som gjorde indtryk. På min tur rundt i hallerne blev jeg begejstret over, at niveauet er vokset betragteligt i forhold til 2014 og ikke mindst af hvordan Danmark markerer sig helt i front som messens mest trendsættende land. Klaphatten får lige et par ekstra ryk i snoren.

GrapeDesign var med hos DuPont Corian®

I år blev GrapeDesign inviteret med i et co-branding samarbejde af DuPont Corian®. Vi er derfor voldsomt stolte af, at Impact receptionen lagde linjer til en ny køkken-ø i Corian®, og at vores Impact iPad stander blev flittigt brugt til at indsamle information om de besøgende på standen. Endelig var det også fedt at skabe stemning på standen med molo’s smukke cloud lamper i DuPont Tyvek®.Tusind tak for tilliden DuPont!

&tradition light forest

&tradition Light Forest er bestemt ikke helt i skoven!

Vi havde allerede fået en lille snigpremiere på &traditions nye lampe Light Forest. Da jeg genså den på standen i Stockholm, blev jeg 100 % sikker i min sag; den må rigtig gerne komme med i vores indretninger i 2015 og frem. Nu glæder jeg mig til at finde indretningen, der skal overraske og gøre indtryk. Jeg kan fx sagtens forestille mig vores Impact pap reception med omgivelser “tilgroet” af denne spændende lampe. Frodigt!

Link: Impact pap reception

Thors Design Dekobrædder

Thors-Design er også gode til akustik!

På Thors-Designs stand blev jeg gen-introduceret for de smukke Thors Dekobrædder (vægbeklædningen på billedet). Det nye for mig var, at de også er ret så effektive akustiske absorbenter. Jeg var helt henne og “snakke” med væggen og blev hurtigt overbevist om de akustiske egenskaber (gad vide hvad de andre på standen tænkte om ham den rødhårede, der stod og talte til væggen…). Det er i hvert fald et nyt produkt ti akustik-værktøjskassen.

Spaces by Holmris Iglo

Spaces by Holmris Iglo

Spaces by Holmris Igloen er måske ikke en decideret nyhed, men den fortjener ny opmærksomhed, for den opfylder på bedste vis et voksende behov for ro til fordybelse i kontorindretningen. På Holmris standen fandt jeg dette eksemplar – et hjørnemodul som bruger eksisterende vægge; måske en afløser for skammekrogen?

Den findes også som fritstående 360º Iglo, som kræver noget mere plads - men WAUW hvor den virker! For ikke nok med den giver et helt stille fordybelses-rum, den er også en solid absorbent til resten af rummet. Dobbelt værdi - we like!

Muuto Fiber Chair stol

Fiber Chair fra Muuto er nu helt klar – også den nye hvide

Muuto’s nye Fiber Chair er 100 % klar og har med sit fine formsprog og mange konfigurationer sin klare berettigelse: Swivel varianten er helt genial som konferencestol, når pladsen er trang - men der stadig ønskes drejefunktion, lækker fuldpolstring og armlæn. Oveni kommer så hele det gennemgående bæredygtige hensyn. Flot gået af “Iskos Berlin-drengene”, der har gjort det igen igen.

Gubi Mordern Sofa

Gubi Modern sofa og loungestole

På Gubi’s stand fandt søgeren Gubi’s nye Modern sofa og loungestole. Især den lange hvide sofa tvang mig til at stille skarpt. Lækker og stilren, men alligevel blød, komfortabel og hyggelig. Helt klart en sofa, som vil stå godt i virksomheders loungeområder og som ventemøbel i receptioner. Gubi er I øvrigt i fuld gang med at markere sig med sit nye spændende univers, og jeg vil på kraftigste anbefale et inspirationsbesøg i den nye Gubi store i Møntergade, København.

Ledningsspaghetti og badeværelsesakustik

I sidste nyhedsmail spurgte vi ind til indretningsdetaljer, der trænger til at blive smartere. Vi fik masser af input, og har haft en god dialog med mange af jer. Tak for det. Topscorerene blev bedre løsninger på ledningsrod, møderum med glasvægge (og deraf elendig akustik), og lamper/belysning, der er meget mere fleksibel. Vinderen af 2 stk. Pedrera pendler blev Line fra Moment. Tillykke til Line og tak til alle jer, der deltog!

Gubi Cobra arbejdslampe

Indretningen som interface

Hos GrapeDesign indretter vi med passion for bedre og smartere design med særligt fokus på akustik og mennesker. Vi tror på, at indretningen er et interface mellem mennesker, der skal arbejde, leve og trives - og at indretningen dermed både har en funktionel og en æstetisk, stemningsskabende side. Derfor er indretningen af virksomheder mere end bare borde, reoler og kontorstole. Men hvad tænker du – er du enig?

Del din mening om, hvad der skal have størst prioritet i indretningen med os, og du er med i lodtrækningen om en lækker Gubi Cobra arbejdslampe.

Deltag her inden 27. februar 2015

Med venlig hilsen

Christian Nygaard, Designer og Ejer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk