molo benchwall + thinwall, ny prisliste og mulighed for at vinde Gubi bordlampe

Hvad er den største udfordring på din arbejdsplads? Ok, det er nok din chef eller kunderne ... Eftersom de to ting ofte er produktet af en række faktorer, så lad mig lige specificere det indenfor noget vi ved noget om her: Hvad er den største udfordring i indretningen af din arbejdsplads?

Uanset om din arbejdsplads er et kontor, showroom, en butik eller noget helt fjerde, så er det afgørende, at rammerne er en medspiller i det daglige arbejde.

Vi mennesker er dygtige til at finde på alternativer, men hvis dagen pludselig går med at jagte et sted at koncentrere sig, et sted at tale i telefon, holde et hurtigt møde eller prøve et produkt i fred og ro, så går det ud over resultaterne. Og så bliver både chefen og kunderne sure!

Derfor tilspørger jeg dig; hvad er den største udfordring på din arbejdsplads? Og jeg synes du skal svare. For ikke nok med, at jeg giver det samlede resultat i næste nyhedsmail - jeg sætter også en lækker Gubi Grässhoppa bordlampe på højkant, som vi trækker lod om blandt alle besvarelser. Lampen kan jeg personligt sige god for, da den oplyser skrivebordet i privaten til stor (arbejds)glæde for mig.

Deltag i konkurencen (deadline 30. juli 2014)

NYHED: molo benchwall + thinwall

Vi bliver ved med at være imponeret over molos evne til at være på designverdenens læber, allerede inden et nyt produkt rammer markedet. Denne gang skete det i forbindelse med NeoCon i Chicago (Best of NeoCon 2014) og ICFF i New York, hvor benchwall + thinwall har fået designfolk til at dreje hovedet af led og igen snakke om molo.

molo benchwall + thinwall

Det nye modulære system sammensmelter de bedste egenskaber fra molo’s softwall rumdeler og softseating siddemøbler. Resultatet er en meget helstøbt og velintegreret løsning, der samtidig fortsætter molos kendetegn; fleksibilitet, bæredygtighed og let æstetik.

benchwall + thinwall giver helt nye muligheder for at skabe break-out zoner eller rum-i-rum - og med molo behøver en zone ikke at være fast; den kan altid foldes sammen og flyttes eller tages frem efter behov.

molo thinwall kan endda også bruges alene som en dekorativ og akustisk dæmpende vægbeklædning. Vælg den brune kraftpapir og få retroagtige vibes med paralleller tilbage til 60'ernes træpaneler; vi elsker palisander-look, så vi er helt solgt på ideen!

molo benchwall + thinwall

molo benchwall kan bestilles i følgende varianter:

kraft paper højde: 183 cm længde: op til 360 cm, brun

kraft paper højde: 183 cm længde: op til 360 cm, sort

molo thinwall kan bestilles i følgende varianter:

kraft paper højde: 183 cm længde: op til 450 cm, brun

kraft paper højde: 183 cm længde: op til 450 cm, sort

kraft paper højde: 183 cm længde: op til 450 cm, indigo blå

Magnetisk, modulært og magisk

benchwall + thinwall kobles sammen med magneter. Det modulære system gør, at du kan koble flere benchwalls sammen med hinanden, eller thinwalls sammen til én lang mur - eller kombinér og skab et spændende rundt rum med to benchwall og en thinwall…rundkredsen er tilbage!

Opdateret prisliste og mere information

Prislisten er naturligvis opdateret med benchwall + thinwall (side 4), samt et par Impact nyheder. Prislisten kan downloades herunder. Har du brug for mere information og dokumentation er der masser at finde i vores Dropbox. Finder du ikke lige hvad du søger, er du også meget velkommen til at ringe til os på +45 38 878 800.

Opdateret prisliste
GrapeDesign’s Dropbox

Tak fordi du læser vores nyhedsmails og interesserer dig for solide designprodukter og god indretning.

Bedste hilsner, Christian Nygaard

PS. Husk at deltage i konkurrencen om Gubi-lampen - det tager under 52 sekunder.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk