Bedre og smartere design til indretningen i 2015 og frem

Så lagde vi et tal til året og har budt velkommen til 2015. Vi har gjort status over 2014 og de to største forandringer her i huset har været vores fokus på Impact produktserien og indgående arbejde med akustik som afgørende faktorer i arbejdsmiljøet. Det fortsætter vi med her i 2015 – og vi glæder os rigtig meget til at fortælle om de spændende ting, der er linet op.

Vi har dog på ingen måde glemt, hvad der er styrende for alt, hvad vi laver: det skal være bedre og smartere design.

Hvad er bedre og smartere design?

Hos GrapeDesign bruger vi en masse tid på at finde og udvikle nye produkter til indretningen. Fokus er rettet mod, hvordan produkterne med design og funktioner kan løse opgaven bedre og smartere. Lad os illustrere med nogle konkrete eksempler:

iPad standeren, der kommer dig i møde

Da vi designede Impact iPad standeren, var det ud fra en betragtning af, at Apples iPad havde pustet liv i markedet for infoskærme, men at der manglede noget rigtig pænt at pakke skærmene ind i. De eksisterende produkter havde et meget teknisk og klodset design. Vi gik derfor efter et mere organisk og imødekommende formsprog.

Her fire år efter lanceringen, må vi konkludere, at vi ikke var de eneste, der mente, at der manglede noget i markedet: Impact iPad standeren står i dag hos Tesla Motors, Time Warner NY, nespresso i Belgien, Avinor i Stavanger, The Square Hotel i København og hos en tandlæge i Rom!

Impact iPad stander

Kontorstolen der justerer dig

Ja ok, du skal selv gøre lidt; fx sætte dig i den og justere højden, men World Chair fra Human Scale er et af de produkter, der for alvor bruger smart design til at opnå bedre funktion.

Den geniale automatik i stolen indstiller automatisk modtrykket i vippet efter brugerens vægt, og den selvjusterende figursyede netryg giver perfekt støtte i lænden til alle typer mennesker – deraf navnet: World Chair.

Det smarte design gør det enkelt for brugeren at indstille stolen korrekt, og det har givet de erfarne designere fra Human Scale frihed til at give stolen et enkelt og stilrent formsprog. Så udtrykket er stabilt, som en kontorstol skal være.

World Chair udmærker sig særligt i brugssituationer, hvor mange mennesker skal passe i den samme stol, fordi den netop tilpasser sig den, der sidder i den. Perfekt til flexpladser, omkring konferencebordet eller i receptionen.

Bedre og smartere kontorstole

Verdens smukkeste og mest fleksible foldevæg

Når vi selv skal sige det (og det skal vi jo, i vores egen nyhedsmail), har canadiske molo skabt verdens smukkeste rumdeler; molo softwall. Og når den samtidig er en gevinst for arbejdsmiljøet med sine akustiske egenskaber og ekstreme fleksiblitet, sætter den flueben i alle krav til at være “bedre og smartere design”.

Kender du ikke molos prisvindende softwall – eller lige skal have frisket mulighederne op – så se filmene, der viser hvorfor foldevæggene har en speciel plads i vores hjerter og sortiment.

molo softwall film

Bliv set, ikke hørt

Rosso’s gennemsigtige og semi-gennemsigtige rumdelere og bordskærme med det tekniske navn CP30 er lige dele godt design og smart teknologi. Overfladen er mikroperforeret, så lydbølger brydes og omdannes til varmeenergi i stedet for at blive reflekteret. Det er godt for det akustiske arbejdsmiljø. Modsat mange andre bordskærme og rumdelere, så kan man ser hinanden med CP30-serien. Gennemsigtigheden sikrer, at oplevelsen af nærhed i et åbent kontor bevares.

Vi anbefaler CP30 som løsningen til de kontorer, hvor man gerne vil tage toppen af lyden fra kollegaerne, men stadig gerne vil kunne se, om de andre er på pinden.

Rosso CP30 rumdeler

Holdbart og bæredygtigt = bedre og smartere

Som med det første Impact produkt: iPad standeren, har vores udvidede palette af Impact produkter også fået lov at komme ud i verden:

Den modulopbyggede Impact Disk opnår den ekstra grad af tilgængelighed, som det var hovedtanken bag formgivningen. Og baseret på de gode holdbarhedserfaringer med molos papirprodukter, udviklede vi en version i genbrugspap og bambus, så vi kunne installere maksimal bæredygtighed i noget af dét, der møder nye kunder og samarbejdspartnere først; receptionen.

Sammen med talerstolen Impact Lectern, er pap og bambus kombinationen blevet en “samtalestarter”, der både løser den funktionelle opgave, afspejler virksomhedens værdier og er blid for kloden. Og det er jo selve definitionen på bedre og smartere!

Impact receptionsdisk
Impact talerstol

Vind to på lampen!

Prøv at kigge op, og find en ting, som du synes er lidt træls at kigge på. En dårlig løsning på et behov eller noget, der slet ikke virker som en løsning. Det kan være området omkring kaffemaskinen, printeren, din kollegas skrivebord, jeres mødelokale eller noget helt femte.

Vi er på jagt efter dine input på, hvor der mangler bedre og smartere design. Vi har allerede nogle ideer på tegnebrættet, men flere øjne ser bedre end vores alene, så lad os høre, hvad der trænger mest på din arbejdsplads.

Vi trækker lod om to flotte, sorte Gubi Pedrera PD3 pendler blandt alle besvarelser, der når os inden 15. januar.

Deltag her senest d. 15. januar 2015

Tak fordi du læser med og interesserer dig for bedre og smartere design.

Med venlig hilsen

Christian Nygaard, Designer og Ejer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk