Nyhedsmail april 2008

2007 var et rigtig travlt og fremgangsrigt år for total2office. Dette giver os gode muligheder for at investere i den videre udvikling og derved blive en endnu bedre partner for vores kunder og leverandører.

Ny hjemmeside

Den første store investering i fremtiden er en helt ny hjemmeside med en klarere opdeling og kommunikation af vores produkter og kompetenceområder. Om kort tid vil hjemmsiden bl.a. fortælle endnu mere om hvad vi kan tilbyde indenfor butiksindretning.

Se den nye hjemmeside på www.t2o.dk

Holmris Genese

Holmris Office har udviklet en kontormøbelserie, hvor design og filosofi er smeltet sammen. Serien har integrerede funktioner, som aldrig før er set. Derved optimeres brugernes arbejdsprocesser, arbejdsglæden stiger og produktiviteten øges. Desuden giver nye typer reoler helt nye indretningsmuligheder - helt i tråd med de flestes forventninger til fremtidens kontor.

Holmris MILK

Holmris MILK skriveborde

Holmris Office introducerer netop nu flere nye varianter af det unikke MILK skrivebord. De nye muligheder er 4MILK (team arbejdszone til 4 personer), Black MILK (siger sig selv) og MILK i 180 cm. Vi har i øvrigt indkøbt et stk. hvidt MILK bord til vores showroom. Ring derfor endelig til os på 38 878 800 for at aftale en fremvisning.

Se flere MILK billeder på vores hjemmeside ved at klikke her.

Luxo Ninety LED arbejdslampe

Over de næste år vil LED (diodelys) vinde indpas i lysindretningen af kontorer. Luxo lamper er med arbejdslampen Ninety nogle af de første på banen med en LED arbejdslamper der virker optimalt. De væsentligste fordelene ved LED belysning er mindre lyskilde med friere designmuligheder og bedre økonomi gennem lavt strømforbrug (8W) og ekstrem lang holdbarhed på lyskilden.

Luxo Ninety er en af de første lamper hvor både lyskvaliteten og designet er vellykket. Vi anbefaler derfor Luxo Ninety til en opgradering af jeres lysindretning.

Luxo Ninety har et strømforbrug der svarer til 8 Watt - til sammenligning bruger Luxo Air med Halogen omkring 36 Watt. Altså mindst 6 gange så dyr i drift - hertil kommer at lyskilden aldrig skal skiftes.

Luxo Ninety er i produktion - men efterspørgslen er allerede stor ...

Smugkig - molo design softlight!

Endnu et unikt produkt er på vej fra canadiske molo design. De nøjagtige detaljer om softlight er endnu ikke afsløret. Ser billedet herover spændende ud så klik - her for at blive blandt de første der bliver komtaktet, når vi er klar!

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk