Nye stærke priser på molo og nye spændende Impact produkter

Prisfald. På gennemført design i høj kvalitet. Der har vundet priser. Og gør kunder glade hver dag. Det lyder jo helt i skoven?! Faktisk lyder det som en fejl - det troede jeg i hvert fald det var, så jeg var straks på linjen til Canada; den er god nok!

molo har ganske ud af det blå besluttet, at lækre, fleksible og funktionelle produkter skal være tilgængelige for flere - også dem, der har fået lagt ekstra pres på budgettet. Så prisen er faldet markant på molo soft collection. Hvis dét ikke er en god nyhed, så ved jeg ikke hvad er!

Link: Ny GrapeDesign prisliste

Nye Impact produkter

Det slutter ikke her med breaking news; der er nemlig opdateringer og udvikling i alle (afrundede) hjørner af Impact-serien:

Impact reception pynter nu i flere modtagelsesområder fordelt over hele Danmark. Varianten med front i genbrugspap og bordplade i massiv sortbejdset bambus har et look og nogle bæredygtige samt funktionelle featureser, der har gjort den til det foretrukne valg - og prisen er blevet rigtig interessant. Se side 14 i prislisten.

Link: Impact receptionsdisk

Impact receptionsdisk i genbrugspap
Impact talerstol i pap

Impact lectern 1 med front i genbrugspap og bordplade i massiv bambus lavede vi oprindeligt sådan lidt for sjov, da vi deltog som udstiller under Building Green 2013. Interessen var dog så stor, at den nu er blevet en permanent kombination med egen plads i prislisten. Du finder den på side 15.

Impact talerstol i pap

Link: Impact lectern 1 pult og talerstol

Impact floor stand til iPad er nu kommet i en ny dyb sort Corian® Nocturne. Jeg er stadig personligt rigtig glad for den flotte hvide; men den blanke, dybsorte overflade har et eller andet over sig, som får den til at snige sig ind i mine designerdrømme.

Værd at bemærke er, at vi har udviklet et lille indlæg, der giver Impact floor stand solidt styr på iPad Air. Se mere på side 17.

Link: Impact gulvstander til iPad

Impact iPad floor stand sort corian

Impact lectern 2 pult og talerstol i sort Corian

Den første Impact lectern 2 pult designede vi i samarbejde med The Square Hotel på Rådhuspladsen i København. Næste “first” blev en udgave i dybsort Corian® Nocturne, som vi leverede hos LEGOLAND Hotel og Konference i Billund. Begge ser rigtig godt ud, fungerer på alle parametre, og glæder sig til alle de talere, der vil lægge hænderne på siderne og sige noget vigtigt.

Link: Impact lectern 2 pult og talerstol

Som en lidt sjov sidenote, så er det først indenfor den sidste måneds tid, at vi er begyndt at mærke interessen for iPad standere til iPad Air!

Heldigvis er vores produktion hurtig og smidig, så vi har de første standere klar blot 3 uger efter bestilling. Det betyder også, at iStand til iPad Air går på lager om få dage. Se side 19.

... den på billedet til højre er den gode gamle til iPad 2/3/4

Link: iStand

Vind bæredygtigt GrapeDesign sleeve til din iPad

Vi udlodder endnu engang nogle af vores lækre og samtalestartende iPad sleeves. For at vinde, skal du bare skyde mig et par kommentarer til denne nyhedsmail (er det godt? blev du klogere? er du i tvivl om noget?) - eller sende mig et link til et nyt produkt eller en indretning, som du har fundet særlig inspirerende eller spændende.

Alle der svarer med én af ovenstående ting, er med i lodtrækningen om 3x1 stk. af de smarte GrapeDesign/SecondLife sleeves til din eller en vens iPad. Jeg trækker lod d. 18. april (min fødselsdag). Så du skal sende mig en mail senest d. 17. april, for at være med (men gør det da nu med det samme; det tager kun et minut eller to).

Tak for at have læst min nyhedsmail og for din interesse i GrapeDesign.

Med venlig hilsen

Christian Nygaard, Designer og Ejer

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk