Nyhedsmail - akustik opfølgning

I sidste måned, spurgte vi ind til den største udfordring ved indretningen på arbejdspladsen. Det blev - måske ikke overraskende - til et markant flertal for dårlig akustik:

Avs! Vi vidste godt, at det er et område, der ikke er så meget fokus på og derfor er kilde til koncentrations- og trivselsproblemer. Men mere end 48 % er faktisk højere end selv vi havde forventet. Så det er selvfølgelig noget, vi tager alvorligt og kigger nærmere på. Derfor spørger vi denne gang mere ind til oplevelsen af den dårlige akustik i en ny kort undersøgelse.

Link til opfølgende akustisk undersøgelse (deadline 31. august 2014)

Og denne gang er præmien meget kreativ - synes vi selv

Giver du dit input, er du som sædvanlig med i lodtrækning denne gang om seks toplækre og meget anderledes champagneglas fra molo - og en flaske let og frisk F. Maletrez, Reserve Brut til at hælde i dem :-)

Link til mere om molo

molo float champagne

molo float champagne flutes glassene fremstilles af nogle af de bedste tjekkiske glaspustere - og sci-fi kendere vil genkende glassene fra film som Tron og Star Trek. Glassene kan selvfølgelig også købes for kr. 600,00 ex. moms pr. 2 stk.

Som altid offentliggør vi resultatet af miniundersøgelsen i næste nyhedsmail, så kender du nogen, der skal have resultatet, så send dem til denne side:

www.grapedesign.dk/nyheder

Og apropos præmie, så har vi udtrukket vinderen af den lækre Gubi Grashopper lampe som vi udloddede blandt alle besvarelser i sidste miniundersøgelsen. Den heldige rad blev Søren Tarp - stort tillykke!

Nyt produkt fra GrapeDesign - en IAA

Vores fokus på akustik, har også været anledning til, at vi har udviklet et produkt, der har været efterspurgt i forskellige former: En enkel akustisk vurdering af arbejdspladsen. Og vi har gjort det meget nemt og enkelt at få en vurdering af, om der er både tekniske og indretningsmæssige udfordringer akustisk set. Vi kalder det nye produkt for en Indikativ Akustisk Analyse - en IAA.

Den består af en række målinger hos jer, sammen med en vurdering af indretningen baseret på vores erfaringer indenfor indretning og optimering af arbejdspladser. Og så koster analysen mindre end en skrivebordslampe: kun kr. 2.400,00 ex. moms. Så vi synes ikke rigtig, der er nogen undskyldninger, hvis I går og er i tvivl. Og som du kan læse i den nærmere beskrivelse af IAA, så er vi væsentlig billigere end et påbud fra Arbejdstilsynet!

Link til mere information om den nye IAA

SmartWall - en nyhed fra Akuart

Vi har allerede lavet mange flotte og funktionelle løsninger med Akuarts akustiske billeder, hvilket har øget efterspørgslen efter andre produkter, der kan tjene som dobbeltfunktion. Hele molo-programmet kan løse den opgave. Og som noget nyt kan vi nu også introducere en rumdeler, der kan leveres med print/grafik efter eget valg.

Det er mildest talt noget af et gennembrud. For rumdelere har nogle gange en tendens til at være et nødvendigt onde, der er svært at få til at passe flot ind. Men altså ikke længere, nu hvor muligheder for at få både selvvalgt motiv og superbe akustiske egenskaber er en realitet i modulform til nem placering på gulvet - med eller uden hjul på.

Link til mere om SmartWall

Skal vi snakke indretning?

Som altid er vi friske på en dialog om funktionel indretning, der tager hensyn til både akustik og æstetik, så tøv ikke med at give os et kald på +45 38 878 800. Du kan selvfølgelig også bare svare denne mail direkte og fortælle om jeres udfordringer.

Bedste hilsner

Christian, designer og ejer af GrapeDesign

PS. Husk at besvare undersøgelsen og dermed deltage i konkurrencen senest d. 31. august.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk