molo - vi er 100% vilde med dem!

Siden molo modtog INDEX: 05 prisen har de også modtaget flere anerkendte designpriser samt fået permanent plads på MoMA (The Museum of Modern Art, New York). Alle molo's produkter tager afsæt i ideer udviklet af de to arkitekter og designere Stephanie Forsythe og Todd MacAllen. Filosofien er, at selv små elementer påvirker den fysiske oplevelse af rum.

Stephanie og Todd har deres baggrund i arkitektur og kunsthåndværk. Håndværket og materialelæren var centralt i deres uddannelse, og er i dag stadig en del af fødslen af nye molo produkter. De første tre huse tegnet af Forsythe + MacAllen byggede Stephanie og Todd med egne hænder. Derved kunne de studere den fulde sammenhæng mellem design og materialisering. Interaktionen mellem materialer og rum giver molo kontinuerlig inspiration til at designe nye produkter til indretning.

Aomiri Nebuta House by molo designAomori Nebuta House

I 2001 vandt Forsythe + MacAllen en konkurrence om at designe 200 boliger og kulturhus til opførelse i Aomori i den nordlige del af Japan. Konkurrencen, som havde Tadao Ando og Jean Nouvel som dommere, tiltrak mere end 2.000 deltagere fra 86 forskellige lande. Projektet udviklede sig senere til et unikt centralt kulturbyggeri. I 2011 modtog molo prisen "Highly Commended" fra ar+d for dette fantastiske byggeri. Der er en sjov sammenhæng mellem facaden og molos softwall.

Aomiri Nebuta House by molo design Aomiri Nebuta House by molo design

Det er hårdt arbejde, nysgerrighed og talent, der ligger bag den høje anerkendelse molo i dag nyder fra hele den etablere designverden. Det er derfor nogen hemmelighed, at GrapeDesign er stolte af at være molos eksklusive partner i Skandinavien.

Aomiri Nebuta House by molo design Aomiri Nebuta House by molo design

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk