Akuart Smartwall rumdeler

Smartwall akustisk rumdeler med print

Akuart SmartWall er en helt ny måde at tænke akustiske rumdelere på. Det unikke består i at både for og bagside af rumdeleren består af udskiftelige prints. Dette baner vejen for at skabe forskellige visuelle udtryk alt efter hvilken side du kigger på. De printede overflader giver anledning til selv at bestemme motiver og dermed hvordan skærmvæggen skal se ud. Der er ingen begrænsninger på farvevalg af hele printede flader og det er tilmed muligt at vælge mellem flere tusinder af motiver i Akuarts store billedgalleri.

Skab visuel identitet

Du kan også vælge egne motiver som print og dermed skabe et yderst personligt udtryk. SmartWall giver jer derfor mulighed for at understøtte den visuelle identitet i et rum; hvad enten det er organisationens værdier/budsk- aber, som ønskes afbilledet, organisationens brand, som vil forstærkes eller måske som en forlængelse af rummets arkitektoniske udtryk. Det bestemmer I helt selv. Vi har endda fotografen.

Smartwall akustisk rumdeler med print

Bedste absorptionsklasse A

Med denne ultimative rumdeler er det muligt at opnå et stærkt individuelt udtryk dog uden at gå på kompromis med den akustiske funktionalitet. Akuart SmartWall er således en rumdeler i bedste absorptionsklasse A, som dermed sikrer, at lydens udbredelse i et rum effektivt bliver stoppet. Op til 95 % af den lydenergi, der rammer rumdelerens overflader bliver absorberet i frekvensområdet 500-4000 Hz, som inkluderer både lav- og højfrekvent støj. Skærmvæggen er derfor perfekt i alle typer organisationer, hvor lydkilder som servere, printere, telefoner, talende kollegaer etc. skaber problemer i forskellige frekvensområder.

Smartwall akustisk rumdeler med print

Download katalog

Smartwall akustisk rumdeler med print

Modulopbygget rumdelersystem

Akuart SmartWall er specielt designet som et fleksibelt modulsystem også kaldet Infinity-Module Wall System, som har den klare fordel at væggen kan forlænges i al uendelighed. Skærmvæggenes fødder er særligt konstrueret, så at væggene kan stødes sammen i en vinke

l på 90 og 180 grader. Dette bevirker at det er yderst nemt at skabe rum i rummet samt akustiske zoner til fordybelse.

Se også SmartArt akustik billeder her >

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk