Find design skrivebordet der passer til jeres virksomhed på denne side

Her får I nogle af de bedste danske design skriveborde. Kendte designere som Søren Rose Kjær, Morten Voss, Christian Hedlund og Bjarke Ingles har lagt hjernerne i blød for at skabe skriveborde med nye funktioner og smukke linier til jeres indretning. Alle bordene på denne side er med hæve/sænk.

Genese design skrivebord

Skriveborde - Genese
Genese skrivebord

Genese design skrivebord designet af Morten Voss og Christian Hedlund i samarbejde med en meget anerkendt dansk møbelproducent. Resultatet af samarbejdet er ikke kun nogle fine design skriveborde men en fint sammenhængende serie af skriveborde og reoler.

DNA'et i serien bindes sammen af polerede alu lister på overside af bordenes ben og lister brugt som greb på reolerne. Det giver et meget eksklusivt og roligt udtryk i den samlede indretning.

Skriveborde - Genese
Genese skrivebord helt i sort med linoleum bordplade

Skrivebordets overflade er også vigtig

Skrivebordets overflade og farve er ikke blot et spørgsmål om udseende. Ønskes en ekstra holdbar bordplade er laminat for det meste et godt valg. Skriveborde med finer kan være flotte, men de ændrer kulør med tiden. Derfor vælger flere også sortbejdset finer. Vær forsigtige med blanke overflader; de kan give generende reflektioner.

Gubi Go-Desk design skriveboard fra den mest eksklusive skuffe

Skriveborde - Go-Desk
Gubi Go-Desk Master design skrivebord med spec. plade hos SAXO bank

Skriveborde - Go-Desk
Gubi Go-Desk Master

Holmris X12 design skriveborde

Skriveborde - X12
Holmris X12 skrivebord med sort linoleum bordplade og børstet rustfrit stål stel

Skriveborde - X12
Holmris X12 skriveborde  med sorte søjler og poleret fod

Holmris X12 hæve/sænke design skriveborde er stilrent design og de bedste komponenter forenet med bedste funktionalitet og ergonomi. Er fornuftigt og stilrent køb til jeres kontorindretning.

Holmris X12 fås i flere størrelser og med ben og bordplader i forskellige farver og materialer. Derfor kan vi også kombinere skrivebordet, der passer til jeres indretning.

Skriveborde med hæve sænk funktion

Skriveborde med hæve sænke funktion byder på indlysende ergonomiske fordele. De indstilles hurtig og enkelt til ønsket højde og bidrager til varierende arbejdsstilling. Når skrivebordet skal bruges til fuldtids kontorbrug, anbefaler vi derfor altid hæve sænke funktionen. Vi anbefaler også at stå op når dagen begynder og gerne en times tid efter frokost.

Holmris X-Table design skrivebord

GrapeDesign er jo altid på jagt efter bedre og smartere design. X-Table design skrivebord fra Holmris falder med sin finurlige konstruktion og enkle design klart indenfor denne kategori. Enkle funktionelle løsninger er tit bedre og smartere. Her er X-Table også med. Kig godt på billederne et par gange ... jeg skulle selv tilbage til skærmen tre gange før end jeg var solgt på ideen.

Homlris X-Table

X-Table er et højdejusterbart skrivebord (63-120 cm). Bordet højdejusteres med "rå" muskelkraft og sparer derfor lidt på el-regningen. Justreringen sker helt enkelt ved at dreje det lille håndtag - den ene vej samler benene og hæver bordet og omvendt. Hvor svært kan det være? X-Table er designet af tegnestuen KiBiSi.

Homlris X-Table
Den matchende opbevaringsboks hedder "Trolley" (se hvordan den står ovenpå foden og bliver til en del af bordet).

Homlris X-Table
Bordet der er skarpt som en nystrøget skjorte ...
Homlris X-Table

Holmris MILK

Skriveborde - MILK
Holmris MILK skriveborde

Holmris MILK design skrivebordet er designet af den talentfule danske designer Søren Rose Kjær. MILK bordet bryder med sin enkle centrerede løftesøjle med den traditionelle opfattelse af hæve/sænke borde. MILK bordet også på flere skæve detaljer som akvarium, integreret penneholder og bokse med låg til opladning af smartphone. Mere mælk ...

Skriveborde - MILK
Holmris MILK skrivebord i fuld figur
Skriveborde - MILK
Boksene er forbundne med indvendige kabelkanaler
Skriveborde - MILK
Holmris MILK skrivebord med penneholder
Skriveborde - MILK
Holmris MILK skrivebord kabelgennemføring

Vælg skriveborde til jeres indretning

For nogle år siden skulle ergonomiske skriveborde være med "maveudskæring" og andre interessante former og buer. Siden fik vi fladskærme og blev klogere. I dag er det derfor helt ok at vælge en rektangulær bordplade. I kan derfor frit kan vælge skriveborde, som passer til indretningen og ikke omvendt. Og det er meget lettere at indrette med firkantede plader.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk