Mødeborde til enhver god stil

Mødeborde og indretning af mødelokaler bør afstemmes jeres gode stil. Ude over stilen er det dog også vigtigt, at overveje hvor fleksibel indretningen skal være og hvor mange der skal være plads til ... også på sigt. Investerer din virksomhed i ny indretning af  mødelokaler er valget af mødebord en afgørende rolle. Herunder eksempler på mødeborde der kan lidt af hver.

Functionals mødebord
Lloyd mødebord og Wendela stole
Functionals mødebord og stools
Lloyd mødebord i mørkegråt

Lloyd Table fås i længder fra 140 til 280 cm samt spec. mål. Bordet er fremstillet i kraftigt malet stål i farverne sort, hvid, mørkegrå, støvet grøn, rust og lyseblåt. Så skal stilen være rå og enkel er Lloyd Table et sikkert valg, der bidrager til den helt rigtige New Yorker stemningen. Lloyd fås i øvrigt også i en udendørs variant samt som højbord.

Lloyd mødebord
Lloyd mødebord i lyseblåt

mødebord, konferencebord
Thors-Design plankebord fremstillet af bolværket fra Korsør havn. Råt, enkelt og bæredygtigt!

Danske Thors-Design tager det med bæredygtigheden alvorligt og i den forbindelse genbrug meget bogstaveligt. Det første bolværk, der bidrog med materialer til fremstillingen af disse smukke og rå plankeborde, var fra Korsør havn. I øvrigt ikke mærkeligt, at de også kan tåle at stå ude. Ud over den helt rå planke på billederne; fås bordene også i en pudset og en brændt udgave.


Thors-Design ned i mindste detalje

Thors Design mødebord
Thors-Design plankebord
GUBI Y table mødebord
Gubi Y! table et stilrent mødebord designet af Henning Larsen arkitekter
Gubi Y! mødebordGubi Y! mødebord

Gubi Y! table mødebord har længe været en favorit til vores indretninger. Vi er vilde med de rene linier og den helt enkle udforming af stellet, som også har inspireret til navnet. Y! table fås med bordplader i flere forskellige materialer og farver. Stellet er enten sort eller hvidt. Kan vi ikke lige finde den helt rigtige størrelse er det heldigvis også muligt at bestille Y! table i spec. mål. Y! bordet fås også som højbord.

Gubi Y! mødebord
Gubi Y! mødebord hvidt stel, hvid laminat og sort kan

Mødebordet Joint fra Engelbrecht
Engelbrechts Joint mødebord

JOINT signalerer overskud og afmålt elegance. Formsproget er komfortabelt, og funktionen oplagt: En stol, der klæder sig på til jobbet – med hjul, vippe og armlæn eller på fast fod for eftertanke på de bonede gulve. Bordet matcher rum og anledning med plade i glas, sten eller ædeltræ, mens stellet lader sig repetere uden anstrengelse. Joint bliver næppe nogensinde for de mange. Til gengæld er glæden ved at eje til at få øje på.


Engelbrechts Joint mødebord

Mødebordet Joint fra Engelbrecht
Engelbrechts Joint mødebord og stole
Muuto 70/70 table mødebord
Muuto 70/70 table mødebord omringet af Muuto stole

Muuto er en "ung" fremadstormende møbelvirksomhed, der de seneste år har haft stor succes med at introducere møbler i den nye nordiske stil. Lyse pastelfarver, træ samt et enkelt og let formsprog binder Muuto's møbler sammen i et frisk DNA og med den nordiske stil.

Muuto 70/70 fås som standard i 85 x 170 cm og 90 x 225 cm. Hertil kommer muligheden for ved 4 stk. og op at bestille i speciel størrelser med en max. bredde på 110 cm og op til 290 cm i længden.

Muuto 70/70 table mødebord
Muuto 70/70 table mødebord

Dynamobel Neta mødebord
Neta mødebord malet og med kabelbrønde


Neta mødebord i hvid laminat

Den modulære Neta mødebordserie er et af vores bedste bud på et stilrent system, når de grimme kabler skal gemmes væk. Uden kabelgennemføringer og -brønde er Neta endda også et rigtig pænt og konkurrencedygtigt bud på jeres næste mødebord.

Neta fås som standard i rigtig mange størrelser fra 80 x 80 cm til det store projekt/mødebord på hele 400 x 160 cm. Vælg også mellem epoxy lak, laminat og finer.

Skal vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige mødebord?

Oceanet af mødeborde er uendeligt. Eksemplerne herover er nogle af vores favoritter. Fandt du ikke lige det rigtige mødebord til jeres konferencelokale er der derfor stadig hjælp at hente her. Giv os derfor endelig et kald på 38 878 800. Så finder vi ud af det sammen ... også hvis I har brug for mere end hjælp til at finde det rigtige bord.

Producenter af mødeborde

gubi.dk | thors-design.dk | functionals.eu | muuto.com | engelbrecths.dk

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk