Kontorreoler i godt design og med masser af funktion

Kontorreoler bruges til to ting; opbevaring og rumdeling. Kontorreoler er dog meget mere end det. De rigtige reoler underbygger jeres virksomheds identitet og sans for kvalitet. GrapeDesign har kontorreoler til ethvert behov. Lad os derfor rådgive jer frem imod det rigtige valg - både til den individuelle opbevaring og til fælles arkivering. Vores første råd; "Ryd op før end I køber nyt!"

Kontorreoler
group8 arkitekterne bor bogstaveligt talt i deres reoler ...

clic reoler - luksus ned i mindste detalje

clic reoler handler om detaljer og kvalitet. Malet eller fineret korpus smukt foldet i smig, udtagelig aluminium bagklædning der skjuler kabler, gennemtænkte kabelløsninger, docking af iOS enheder og stoflåger til at skjule højttalere. Kvalitet, design og gennemtænkt funktionalitet ned i mindste detalje. Bedre og smartere design ... helt som vi elsker det!

clic reoler
De sorte låger er i stof og skjuler højttalere eller udstyr der skal fjernbetjenes med IR fjernbetjening

clic er i dag også en kontorreol

clic reoler blev født til stilfuld indkapsling af AV udstyr og opbevaring. Den nye clic reol i dybde 37,5 cm er udviklet til kontorbrug. Naturligvis i samme høje kvalitet med snorlige samlinger. Reolen fås med 2, 4 og 6 rum og kan konfigureres valgfrit med med hylder, låger og skuffer. Den hænges på væggen eller stilles på fødder eller ben. Se mere clic her >

clic reoler
Den nye clic reol med en dybde på 37,5 cm er velegnet som kontorreol

Wallume passion for perfection

Wallume reoler er til dig som gerne vil have mere end bare en reol. Leg med det enkle udtryk og få en vægreol, som er med til at skabe rummet. Du kan vælge mellem flere farver og moduler; og vi hjælper dig gerne helt i mål fra design til montage.

wallume vægreoler

Kvalitet ned i mindste detalje

Det ville faktisk ikke rigtig kunne lade sig gøre at lave en reol som Wallume uden fokus på selv den mindste detalje. Wallume har derfor valgt de bedste materialer og bedste produktionsteknikker.

wallume vægreoler køkken

Wallume er designet af ingeniør og designer Stig Nør.

Holmris Genese kontorreoler

Kontormøbelserien Holmris Genese er designet af Morten Voss og Christian Hedlund i tæt samarbejde med den danske producent Holmris Office. Resultatet er kvalitet, funktionalitet og godt design ned til mindste detalje. Holmris Genese reoler kan bruges sammen med alle skriveborde; men gør sig naturligvis ekstra godt sammen med Genese skrivebordere.

Genese kontorreol
Genese reolopstilling hvid laminat / sort softcoat

Genese kontorreol
Udtræksreoler skaber både plads og private rum
Genese kontorreol
Her er rodet gemt væk ... og så når reolen står åben
Genese kontorreol
Genese kontorreol i hvid
Genese kontorreol
Genese kontorreol i hvid laminat og eg

Dynamobel T Box kontorreoler

Hvis I kunne tænke jer en indretning i samme industrielle stil som group8 herover er T Box stålreoler en rigtig god begyndelse. T Box er bygget op af elementer der er 40 cm dybde og høje samt 80 cm lange. Hvert rum kan stå åbent eller lukkes med to lange skuffer eller en enkelt skuffe til hængemapper. T Box kan frit kombineres af 20 malede farver.

T Box kontorreol
T Box kontorreol kan frit tilpasses i højde og drøje.

T Box kontorreol
T Box kontorreol helt i hvid stål
T Box kontorreol
T Box kontorreol i sort og hvid stål

Vores foretrukne producenter af kontorreoler

Clic.dk | Holmris.com | Dynamobel.com | Gubi.dk | wallume.dk

Gode råd om valg af kontorreoler

Undgå at indrette jeres kontorer med for høje reoler. Lave kontorreoler giver et mere åbent og venligt kontormiljø. Høje reoler kan dog blive nødvendige for at få plads til alt – men ryd lige op først og sæt så vidt muligt de højeste reoler langs væggen.

Den enkelte medarbejder har i dag sjældent brug for mere en 1-2 hyldemeter personlig opbevaring. Dette svarer til en enkelt reol i størrelsen 80x80cm alternativt 80x110cm eller en udtræksreol. I den individuelle reol kan der med fordel indsættes skuffer til erstatning for skuffesektionen under skrivebordet. Lad være med at købe skuffekasetter - de er dyre og upraktiske.

Kontorreoler kan med fordel stilles op i øer med 2, 4 eller 6 reoler ryg mod ryg. Med en topplade øverst opstår der et praktisk samlingspunkt til korte og uformelle møder. Der findes også kontorreoler, der er specielt udviklet til denne funktion.

Låger og jalousi giver et mere ryddeligt indtryk. Vores erfaring er dog, at låger til tider kan være i vejen og jalousi ofte står åbent altid – hvorfor så betale ekstra? Skydelåger er et interessant alternativ, som vinder fornyet indpas fordi de i forhold til låger sparer plads i indretningen. Ofte opnås det bedste resultat med en kombination af åbne og aflukkede rum.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk