Impact random wallcover - akustisk & dekorativ vægbeklædning

Impact random wallcover vægbeklædning

Impact random wallcover

Det var materialet, der satte os i gang med udviklingen af Impact random wallcover. En dekorativ akustisk vægbeklædning i kork. Den lidt grove spagnumbrune kork bliver næsten gylden, når den belyses direkte. Derfor blev lys og skygger også valgt ind som vigtige dele af det dekorative element og motiverede udformningen af de bølgende kurver.

Impact akustisk vægbeklædning
Møblerne er afstemt til at passe i farverne

Enkel montage

Impact random wall består af to delementer. Grundplader på 50x100 cm samt løse kurvede klodser på 10x20 cm. Begge dele monteres enkelt med montagelim*. Først pladerne halvforbandt direkte på væggen, dernæst klodserne direkte på pladerne. Klodserne opsættes i fast mønster; men i tilfældige former med “løsrevne” klodser. Deraf navnet Impact random wallcover. Det stramme men alligevel løsslupne design har en unik indflydelse på den samlede oplevelse af rummet. Med meget mere sjæl og stærkt forbedret akustik.

* Til montagen anbefaler og sælger vi Turbo Tack 291 fra Dana Lim

Impact akustisk vægbeklædning
Mønstret fra klodserne fortsætter gennem glasset

Omgivelser påvirker adfærd

Når GrapeDesign designer nye løsninger og indretninger, sker det altid med erkendelse af, at omgivelser påvirker vores adfærd. Vi bruger derfor indretningen som et strategisk element uanset om det f.eks. er et kontor, en butik eller en restaurant, der skal have ny indretning.

Det er vores erfaring, at virksomheder når langt med rolige lidt zenagtige omgivelser hvor bløde former, nærværende materialer, naturinspirerede farver og god akustik inspirerer til positiv adfærd som kreativitet og loyalitet. Impact random wallcover har til det formål mange af de rigtige egenskaber.

Impact akustisk vægbeklædning
Den spagnumbrune kork bliver gylden ved belysning

Høj akustisk værdi per krone

Korkmaterialet er en rigtig god akustisk absorbent (kendt fra lydstudier), og kvadratmeterprisen på kork er sammenlignet med andre dekorative akustiske vægbeklædninger meget lav. Det giver tilsammen meget høj akustisk effekt per krone. Klodserne bidrager med ekstra absorption og diffusion (spredning), så de kan placeres målrettet og intelligent målrettet de steder, hvor akustikken er ekstra vanskelig. Effektivt, dekorativt og økonomisk.

Impact akustisk vægbeklædning
Impact random wallcover "går gennem" glasvæg

Impact random wallcover påvirker miljøet på den gode måde

Kork er bark høstet fra korktræer i Portugal. Træerne fældes ikke for barken kan høstes ca. hvert niende år, og er på denne måde et selvforsynende råmateriale. Derved bliver korkproduktionen yderst bæredygtig, og modvirker ørkendannelse og bidrager endda med et positivt CO2-regnskab. For at minimere splid har GrapeDesign profileret klodserne, så de kan skæres ud af en 10 cm tyk korkklods helt uden spild. Så Impact random wallcover er således endnu et bæredygtig Impact produkt fra GrapeDesign.

Impact random wallcover er designet af Christian Nygaard for GrapeDesign.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdeler

softwall rumdeler med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
soft collection og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Indretning
Cafe og Restaurant
Messer og udstillinger
Butiksindretning
Kontorindretning

Akustik

Butiksindretning
Butiksdesign

Butiksinventar
Butiksbelysning
Instore radio
Kiosk systemer

Kontorindretning
Kontormøbler

Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboardtavler
Garderobe
Kontordesign

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Højeste kreditværdighed GrapeDesign, Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk