Impact queue iOS app

Impact queue system

Beskrivelse

Impact queue app er et professionelt kø-system udviklet til at køre på Apple iOS enheder. Enkelhed er nøgleordet. Enkelt at sætte op og enkelt at holde kørende. Ingen printer der jammer eller løber tør for papir. Ingen stress kun drift. Impact queue er bygget op omkring tre typer enheder. En Input enhed (typisk en iPad Air monteret i en gulvstand ved indgangen), et Display (iPad Pro anbefales) og en Caller (iPod touch). Jeres kunder registrerer sig selv ved indgangen med et kaldenavn, køen vises på displayet og jeres sælgere bruger en caller til at kalde den næste kunde i køen. Impact queue håndterer også flere kasser. Impact queue virker over WiFi og kører alene på iOS enhederne. Kræver derfor ikke internetforbindelse for at køre. Installer og test gratis.

Support

Impact queue app er udviklet med udgangspunkt i at skabe verdens enkleste kø-system. Hvis du har spørgsmål eller forslag til hvordan vi kan gøre det endnu mere enkelt, er du velkommen til at kontakte os på vores support E-mail. Vi forstår engelsk, dansk, norsk og svensk.

Support E-mail: support@grapedesign.dk

FAQ's

Hvordan sætter man systemet op?

Forbind først alle enheder til samme WiFi netværk. Når Impact queue app’en herefter startes op forbinder enhederne automatisk. Giv dem lidt tid. Den enkelte enheds funktion* (Run as:) og supplerende tekster defineres på opstartsskærmen på hver enkelt enhed (f.eks. Device name og Welcome text). Til sidst trykker du blot på “Go” på alle enheder.

*Input er den enhed kunden indtaster sit kaldenavn på. Display er skærmen, der viser køen. Caller er den enhed jeres sælgere bruger til at kalde den næste kunde i køen. VIGTIGT! Husk kun én input enhed pr. system, samt minimum en caller og minimum et display.

NB! Vi anbefaler at bevægelser (Indstillinger > Generelt > Multitasking > Bevægelser) og adgang til kontrolcenter (Indstillinger > Kontrolcenter > Adgang fra apps) slås fra i indstillingerne på Input enheden. Ligesom meddelelsescenter også bør slås fra.

Hvad betyder “Device name:”?

Device name bruges til at angive enhedens navn. Det er kun rigtig nødvendigt at indtaste Device name på jeres caller enheder. Caller enheden betjenes af jeres sælgere og bruges til at kalde den næste i køen. Device name fremgår på displayet og kan bruges til at angive kasse nr.. Så et godt Device name kunne være “Kasse 1”, “Kasse 2” osv.

Hvad betyder “Welcome text:”?

Welcome text bruges på input enheden til at opfordre kunderne til at indtaste deres kaldenavn. Welcome text kunne f.eks. passende være “Hvad skal vi kalde dig i dag?

Hvad betyder “Double error:”?

Double error bruges på input enheden og er den tekst, du vil bruge til at advare jeres kunder mod dobbelte indtastninger. En god Double error tekst kunne f.eks. være “Der står allerede en i køen med det navn; hvad kan vi ellers kalde dig?”.

Hvad betyder “Run as:”?

Run as definerer om enheden skal bruges som Display, Caller eller Input. Husk kun en input enhed samt minimum et display og en caller.

Hvor mange enheder bør vi bruge?

Impact queue app skal køre på minimum tre typer enheder for at fungere. Kun en enkelt Input enhed til indtastning af kundernes kaldenavne. De fleste bruger en Caller pr. kasse samt 1-2 Displays til at vise køen i butikken.

Jeg har problemer med at forbinde mine enheder; hvad gør jeg?

Hvis enhederne har problemer med at finde hinanden, skyldes det kommunikationsproblemer. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at alle enheder har en god stabil forbindelse til samme WiFi netværk. Er der stadig problemer; så genstart App’en på alle enheder.

Hvad med lyd?

Vi har indbygget en stemningsfuld “opmærksomhedslyd” i displayet. Der kan skrues op og ned for lyden på iPad’ens normale knapper til justering af lyd.

Test app’en løber ud, hvad gør jeg hvis jeg gerne vil teste lidt mere?

Test app’en er en fuld version af Impact queue, men den er tidsbegrænset til 20 minutter. Hvis du gerne vil teste mere efter de 20 minutter, skal du blot genstarte app’en. Når du er sikker på, at Impact queue er det helt rigtige system for jer, laver du et in-app purchase ved at trykke på Shop i nederste venstre hjørne på skærmen.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdeler

softwall rumdeler med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
soft collection og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Indretning
Cafe og Restaurant
Messer og udstillinger
Butiksindretning
Kontorindretning

Akustik

Butiksindretning
Butiksdesign

Butiksinventar
Butiksbelysning
Instore radio
Kiosk systemer

Kontorindretning
Kontormøbler

Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboardtavler
Garderobe
Kontordesign

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Højeste kreditværdighed GrapeDesign, Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk